Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Başakşehir İddaa Tahmini 27.04.2024

Trendyol Süper Lig’de düşme hattında yer alan Hatayspor evinde, Başakşehir karşısında sürpriz arayacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadele Ben Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Hatayspor ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hatayspor kazanır 2.91, beraberlik 3.49, Başakşehir kazanır ise 2.57 olarak açıklanmış.     

Hatayspor Düşme Hattında

Hatayspor Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Volkan Demirel’in öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından puansız döndü. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Hatayspor ikinci yarıda yediği gollerle haftayı puansız geçti ve rakibine 2-1 kaybetti. Son 3 maçtır mağlubiyet alan Hatayspor tekrardan düşme hattına gerilemiş durumda. Bu hafta sonu ise Başakşehir’i konuk edecekler. Maç öncesinde Hatayspor’da Oğuzhan Matur ve Recep Burak Yılmaz sakat olan isimler.

Başakşehir’den 3 Puan

Başakşehir Süper Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta sonu iç sahada Çaykur Rizespor’u konuk eden İstanbul ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Avrupa yarışındaki rakibi Çaykur Rizespor karşısında önemli bir 3 puan aldılar ve umutlarını devam ettirdiler. Üst üste 2 maçtır kazanan Başakşehir, Süper Lig’de 5. sıraya yükselmiş durumda. Bu hafta Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye konuk olacağını düşünürsek, Başakşehir’in bu haftada 3 puan alması son derece önemli. Maç öncesinde Başakşehir’de Mahmut Tekdemir, Serdar Gürler ve Patryk Szysz sakat olan isimler.

Hatayspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Hatayspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Hatayspor’un mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçen hafta Antalyaspor deplasmanında 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybeden Hatayspor düşme hattına geriledi. Bu hafta Başakşehir’i konuk edecekler. Başakşehir ise geçen hafayı kazanarak geçti. Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup eden Başakşehir 5. Sıraya yükseldi ve Avrupa umutları arttı. Bu hafta konuk olacakları Hatayspor deplasmanında da favoriler. Başakşehir’den 3 puan bekliyorum. Hatayspor deplasmanında kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.13

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.57

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…