Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens PSG İddaa Tahmini 01.01.2023

Fransa Ligue 1‘in namağlup lider PSG, 1 Ocak Pazar akşamı Lens deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan dev maç, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Bollaert-Delelis Stadı ev sahipliği yapacak.

Hovarda, Lens galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.70, PSG galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Lens İç Sahada Namağlup

2022 Dünya Kupası öncesinde Fransa Ligue 1’de son 5 haftayı 5 galibiyetle kapatan Lens, araya liderin en yakın takipçisi olarak girdi. Franck Haise ve öğrencileri, milli ara dönüşünde ise Nice deplasmanına konuk olurken, deplasmandan golsüz beraberlikle döndü ve yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkardı. Zirve ile arasında 7 puan fark bulunan Lens, bu sezon sadece Nord derbisini kaybetti. Lille dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı vermeyen ev sahibi, 16 haftadan 11 galibiyet, 4 beraberlikle 37 puan topladı. Kalesinde sadece 10 gole izin veren Lens, savunma performansıyla göz doldurdu. Lider ile birlikte ligin en iyi savunma performansını sergileyen ev sahibi, rakip filelere ise 26 gol gönderdi. Bu hafta sahasında lider PSG’yi konuk edecek olan Lens, iç sahadaki namağlup performansını lider karşısında korumak istiyor.

Lider PSG Puan Farkını Açıyor

PSG galibiyetlerine 2022 Dünya Kupası dönüşünde devam ediyor. Yıldızlar topluluğu 2022 Dünya Kupası’na 5 haftalık galibiyet serisiyle girerken, milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam etti. İç sahada konuk ettiği Strasbourg’u 10 kişiyle mağlup etmeyi başaran konuk ekip, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 7’ye çıkardı. Neymar erken bir kırmızı kartla takımını zora soksa da, PSG kazanmayı bildi. 16 haftadan 14 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan konuk ekip, namağlup performansını sürdürüyor. Bu sezon hem Şampiyonlar Ligi hem de Fransa Ligue 1’de hiç maç kaybetmeyen PSG, bu hafta en yakın rakibi Lens’e deplasmanda konuk olacak. 16 maçta 45 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise sadece 10 gole izin verdi. Messi, Mbappe ve Neymar 3’lüsü harika performanslarıyla gol yükünü sırtlanırken, PSG yıldızlarıyla galibiyet adına zorlanmadı.

Lens – PSG Maç Bilgileri

Lens – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Jimmy Cabot, David Pereira, Wuilker Farinez ve Adam Buksa’nın sakatlıkları devam ediyor. PSG’de Neymar kart cezalısı. Kimpembe ve Mendes’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Juan Bernat, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Fabian Ruiz, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe, Messi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne namağlup performansıyla damga vuran PSG, en yakın rakibi Lens karşısına çıkıyor. Yıldızlar topluluğu, Lens deplasmanında kazanarak, en yakın rakibiyle puan farkını 10’a çıkaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.97

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens büyük bir sürprizle iç sahada lideri mağlup etti. Liderin en yakın takipçisi Lens, yoluna namağlup devam eden PSG karşısında 3 puana 3 golle uzandı. PSG büyük bir şok yaşarken, Lens zirve için dev bir adım attı.