Monaco Rodez Aveyron Maç Tahmini 07.01.2023

7 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan Fransa Kupası Son 64 mücadelesinde, Monaco ile Rodez Aveyron karşı karşıya gelecek. Mücadeleye II. Louis Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Monaco galibiyetine 1.14, beraberliğe 7.50, Rodez Aveyron galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.95, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Monaco Aradan Galibiyetlerle Döndü

Fransa Kupası Son 64 Turu’nda mücadele edecek olan Monaco, Fransa Ligue 1’de zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alıyor. Philippe Clement ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası dönüşünde önce Auxxerre ardından Brest’i mağlup etmeyi başarırken, son 5 haftadan 4 galibiyet çıkardı. Sadece en yakın rakiplerinden Marsilya’ya iç sahada 3-2’lik skorla kaybeden ev sahibi, geri kalan 4 haftada ise Angers, Toulouse, Auxerre ve Brest’i mağlup etti. 17 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Monaco, hücum hattındaki etkisiyle güven verdi. Lider ile arasında 11 puan fark bulunan Monaco, aradan formda bir geri dönüş yaparak, zirve takibini sürdürdü. Wissam Ben Yedder ve Embolo iyi hücum performanslarıyla Monaco’nun gol yükünü sırtlanırken, ev sahibi Fransa Kupası’nda yoluna devam etmek istiyor.

Rodez Aveyron Zor Günler Geçiriyor

Fransa Ligue 2’in 17. haftasında Dijon’u sahasında konuk eden Rodez Aveyron, yeni hocası Didier Santini önderliğinde ilk galibiyetini aldı. Fransa Ligue 2’de küme düşme hattından kurtulmayı başaramayan konuk ekip, arayla birlikte teknik adam değişikliğine gitti. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Sochaux’a deplasmanda 1-0 kaybeden Rodez Aveyron, geçtiğimiz hafta ise yeni hocasıyla ilk galibiyetini Dijon karşısında 2-1’lik skorla aldı. 3 puana rağmen küme düşme hattından kurtulmayı başaramayan konuk ekip, Fransa Kupası kapsamında Monaco deplasmanına konuk olacak. Ligde zor günler geçiren Rodez Aveyron ve öğrencileri, Fransa Kupası’nda başarılı olmakta zorlanacaktır.

Monaco – Rodez Aveyron Maç Bilgileri

Monaco – Rodez Aveyron Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Karşılaşma Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı . Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco cephesinde Kevin Volland’ın sakatlığı devam ediyor.

Monaco’nun11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

Rodez Aveyron’un11’i Belli mi?

Rodez Aveyron’un muhtemel kadrosu: Lionel M’Pasi, Raux Yao, Marvin Senaya, Joris Chougrani, Loris Mouyokolo, Abdel Hakim Abdallah, Remy Boissier, Bradlay Danger, Lorenzo Rajot, Kilian Corredor, Clement Depres.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son haftaların en formda takımları arasında yer alan ve zirve takibini sürdüren Monaco, Fransa Kupası’nda çıkacağı Rodez karşısında galibiyetlerine zorlanmadan devam edecek ve tur biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2 (-3), Oran 3.23

intobet Oranı: MS 2 (-3), Oran 3.75

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rodez zorlu sınavında Monaco’yu seri penaltılarla mağlup etti. Normal sürede iki takımda 2’şer gol bulmayı başarırken, seri penaltılara kadar eşitlik bozulmadı. Maç sonunda ise Rodez büyük bir sürprize imza attı.