LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Real Sociedad İddaa Tahmini 08.01.2023

İspanya la Liga’da heyecan devam ediyor. Real Sociedad deplasmanda, Almeria’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Almeria ile Real Sociedad zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Almeria galibiyetinin 3.75, beraberlik tercihinin 3.60, Real Sociedad galibiyetinin ise 2.02 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Almeria 2 Puan Bıraktı

Almeria, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Cadiz deplasmanına konuk olan Rubi’nin öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 2 maçta 4 puan toplayan Almeria, La Liga’da 13. sırada yer alıyor. Geçen hafta Cadiz deplasmanında Gonzalo Melero’nun golüyle öne geçen Almeria, maçın son dakikalarına doğru yediği golle 2 puan bırakmıştı. Taraftarı önünde oynadığı son 4 maçı da kazanan Almeria, bu hafta Real Sociedad’ı konuk edecek. Maç öncesinde Almeria’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Real Sociedad Evinde Kazandı

Real Sociedad, La Liga’da 3. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Anoeta’da Osasuna’yı konuk eden Real Sociedad, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 3 karşılaşmadan 7 puan çıkartan Imanol’un öğrencileri, Şampiyonlar Ligi umutlarını da devam ettiriyor. Son haftalarda hücuma etkili bir performans gösteren Bask ekibinde Sörloth ve Brais Mendez, Rel Sociedad’ın en dikkat çeken oyuncuları diyebiliriz. Bu hafta Almeria’ya konuk olacak Real Sociedad’da Brais Mendez kart cezalısı. Ander Barrenetxea, Carlos Fernandez ve Umar Sadiq’ın sakatlıkları devam ediyor.

Almeria – Real Sociedad Maç Bilgileri

Almeria – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Brais Mendez kart cezalısı. Ander Barrenetxea, Carlos Fernandez ve Umar Sadiq’ın sakatlıkları devam ediyor.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Almeria, taraftarı önünde oynadığı son 4 maçtan da galibiyet ile ayrıldı. İç sahada iyi bir seri yakaladılar. Real Sociedad ise çıkışını devam ettirdi. Geçen hafta Anoeta’da konuk ettikleri Osasunaa’yı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Son 3 maçta ise 7 puan topladıklarını belirtelim. Her iki takımda hücum hattında üretken. Özellikle Almeria iç sahada çok etkili. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takımda skor üretmeyi başarır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, rahat bir galibiyet aldı. David Silva ve Alexandar Sörloth’un golleriyle Almeria’yı 2-0 mağlup ettiler.