Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Milan İddaa Tahmini 14.01.2023

14 Ocak Cumartesi günü İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde, Lecce ile Milan karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lecce galibiyetine 5.35, beraberliğe 3.95, Milan galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.95, beraberliğe 3.42, konuk ekibe ise 1.42 oran veriyor.

Lecce Vites Yükseltti

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 17 hafta geride kalırken, 4 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyete imza atan Lecce, kendisine 11. sırada yer buldu. Ligin orta sıralarında yer alan ev sahibi, tam 5 haftadır rakiplerine galibiyet şansı vermiyor. Atalanta, Sampdoria ve Lazio karşısında sahadan galip ayrılmayı başaran Marco Baroni’nin öğrencileri, Udinese ve Spezia deplasmanlarında ise 1’er puana razı geldi. 2022 Dünya kupası dönüşü iç sahada Lazio’yu mağlup eden ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Spezia deplasmanından 1 puanla döndü. Lecce son haftalardaki yükselen performansını, Milan karşısında devam ettirmek istiyor.

Milan Zirve Takibinde

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, hafta içi mesaisinde beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Torino engeline takılan Pioli’nin öğrencileri, kupa serüvenine Son 16 Turu’nda veda etti. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 5 hafta mağlubiyete yer vermeyen Milan, liderin 7 puan gerisinde zirve takibini sürdürüyor. 17 haftadan 11 galibiyet, 4 beraberlikle 37 puan toplamayı başaran konuk ekip, son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. 2022 Dünya Kupası dönüşü Salernitana deplasmanında 2-1 kazanan Milan, geçtiğimiz hafta Roma derbisinde 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Maçın büyük bir bölümünde ezeli rakibine bariz bir üstünlük kurmayı başaran Milan, bitime 3 dakika kala 2-0’lık avantajı koruyamadı ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Zirve yarışında önemli bir kayıp yaşayan Milan, galibiyetlerine geri dönmek istiyor.

Lecce – Milan Maç Bilgileri

Lecce – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce cephesinde Thorir Helgason’un sakatlığı devam ediyor. Milan takımında ise Zlatan Ibrahimovic, Kjaer, Ante Rebic, Florenzi, Origi, Krunic, Maignan ve Fode Ballo-Toure’nin sakatlıkları devam ediyor. Tonali ise kart cezalısı.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Kristijan Bistrovic, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Joan Gonzàlez.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Alexis Saelemaekers, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Lecce Milan, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. İki formda takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lecce ve Milan harika hücum performansları sergilerken, birbirlerine diş geçiremedi. İki takımda 2’şer gol bulmayı başarırken, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.