Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Hellas Verona İddaa Tahmini 14.01.2023

İnter evinde Hellas Verona‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 18. hafta mücadelesi 14 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, İnter galibiyetine 1.31, beraberliğe 5.80, Hellas Verona galibiyetine ise 9.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.49, 2.5 Alt 2.62 oran kazandırıyor.

İnter Zirveden Uzaklaştı

İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Monza deplasmanına konuk olan İnter, Darmian ve Martinez’in golleriyle rakibine 2 kez üstünlük kurmayı başarırken, yenilen son dakika golüyle 2 puanı sahada bıraktı. 2-2’lik beraberliğin ardından zirvenin 10 puan gerisine düşen Simone Inzaghi’nin öğrencileri, 2022 Dünya Kupası dönüşü lider Napoli’ye bu sezonki ilk lig mağlubiyetini yaşatmış ve zirveye dev bir adım atmıştı. 3’te 3 yapmayı başaran ev sahibi, hesapta olmayan bir puan kaybı yaşadı diyebiliriz. Monza karşısında favori olmalarına ve 2 kez öne geçmelerine rağmen, 3 puan hedefine ulaşamadılar. Son 4 haftadan 10 puan toplayan İnter, İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde ise Parma’yı uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup ederek, adını Çeyrek Final Turu’na yazdırdı.

Hellas Verona 11 Hafta Sonra Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 17 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Hellas Verona, 2022 Dünya Kupası dönüşünde 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başarırken, düşme hattından henüz kurtulamadı. Milli araya ligin en zayıf halksı olarak giren konuk ekip, son 2 haftada Torino ile 1-1 berabere kalırken, Cremonese karşısında 2-0’lık galibiyete uzandı. Salvatore Bocchetti 2 golle 17. haftaya damga vurdu ve Hellas Verona’yı tam 11 hafta sonra ligde galibiyete taşıdı. En yakın rakibini mağlup etmeyi başaran konuk ekip, en alt sıradan kurtuldu ve rahat bir nefes aldı. Cremonese karşısında kazanmalarına rağmen, henüz İnter seviyesindeki bir rakip karşısında sürpriz için umut vermiyorlar. Ligin zayıf halkaları arasında yer almaya devam eden Verona, deplasmanda zorlanacaktır.

İnter – Hellas Verona Maç Bilgileri

İnter – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de Salvatore Bocchetti, Marcelo Brozovic ve Romelu Lukaku’nun sakatlıkları devam ediyor. Hellas Verona cephesinde Davide Faraoni ve Kevin Lasagna’nın sakatlıkları bulunuyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, DJosh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Josh Doig, Thomas Henry, Milan Djuric, Simone Verdi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır maç kaybetmeyen İnter, yenilmezlik serisini düşme hattındaki Hellas Verona karşısında, galibiyetle sürdürmek istiyor. Liderin en yakın takipçileri arasında yer alan İnter, bu hafta galibiyet adına zorlanmayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.58

intobet Oranı: H1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Lautaro Javier Martinez oldu. İnter iç sahada tek golle kazanmayı başarırken, düşme hattındaki Verona karşısında gol adına zorlandı.