TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Başakşehir İddaa Tahmini 21.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Kasımpaşa ile Başakşehir zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 3.20, beraberlik tercihinin 3.40, Başakşehir galibiyetinin ise 2.42 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa Alt Sıralarda 

Kasımpaşa, Süper Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelen Kasımpaşa, rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Bahoken’in 90+9’da attığı golle 1 puanı kurtaran Kasımpaşa, düşme hattının da 2 basamak üzerinde. Selçuk İnan yönetiminde henüz istediği sonuçlar alamayan İstanbul ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi. Son 2 maçta ise Beşiktaş ve Fatih Karagümrük maçlarında 5 puan kaybettiler. Bu hafta Başakşehir’i konuk edecek Kasımpaşa’da Jeffrey Bruma ve Fode Koita’nın kadroda yer almadıklarını belirtelim. 

Başakşehir Tur Atladı 

Başakşehir, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor deplasmanına konuk olmuştu. İlk yarıda yediği golle maçı 1-0 kaybeden Başakşehir, Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Süper Lig’de 3. sırada yer alan Emre Belözoğlu’nun ekibi, bu hafta Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak. Hafta içi de Türkiye Kupası’nda Fatih Karagümrük’e konuk olan Başakşehir’in rakibini penaltı atışları ile mağlup ettiğini ve turu geçmeyi başardığını belirtelim. Maçın favorisi olarak gösterilen Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Kasımpaşa – Başakşehir Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Jeffrey Bruma ve Fode Koita’nın kadroda yer almadıklarını belirtelim. 

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Ahmet Engin, Stephane Bahoken, Bersant Celina

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Junior Çaiçara, Ahmed Touba, Leon Duarte, Ömer Ali Şahiner, Youssouf Ndayishimiye, Mahmut Tekdemir, Bertrand Traore, Deniz Türç, Serdar Gürler, Philippe Keny

İddaa Tahmini

Başakşehir, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Trabzonspor deplasmanında mağlup oldu. Rakibine 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlup olan Başakşehir, bu hafta Kasımpaşa deplasmanında maçın favorisi. Kasımpaşa ise iç sahada konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı. Selçuk İnan yönetiminde puan kaybetmeye devam ediyorlar ve Süper Lig’de düşme hattına iyice yaklaştılar. Başakşehir, kalite farkı ile kazanır ve zirve iddiasını sürdürür.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.05

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.42

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, iç sahada puan alamadı. Uzatma dakikalarında yedikleri gollerle Başakşehir’e 3-1 kaybettiler.