TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor İstanbulspor İddaa Tahmini 22.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. İstanbulspor deplasmanda, Trabzonspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Trabzonspor İstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Trabzonspor kazanır 1.42, beraberlik 4.95, İstanbulspor kazanır ise 9.00 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Tek Golle Kazandı

Trabzonspor, Süper Lig’de 2 hafta önce şok bir yenilgi yaşamıştı. Konuk oldukları Alanyaspor deplasmanında 5-0 mağlup oldular. Bu mağlubiyetin ardından ise geçen hafta iç sahada Başakşehir’i konuk eden Bordo Mavililer, Bakasetas’ın attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti ve önemli bir 3 puan aldı. Cuma günü Adana Demirspor’un puan kaybetmesiyle birlikte Trabzonspor’un 3. sıra umutları da iyice arttı diyebiliriz. Türkiye Kupası’nda ise hafta içi Ümraniyespor deplasmanında 4-1 kazanan Trabzonspor’da moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Serkan Asan, Edin Visca ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları devam ediyor.

İstanbulspor Zayıf Halka

İstanbulspor, Süper Lig’in bu sezon zayıf ekiplerinden biri diyebiliriz. Geride kalan 18 hafta sonundsa sadece 4 galibiyeti bulunan Sarı Siyahlılar, düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir 3 puan alan Fatih Tekke’nin ekibi, Ümraniyespor deplasmanında 2-0 kazandı ve kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Son sıradan da 18. sıraya yükselen İstanbulspor, bu hafta Trabzonspor’un konuğu olacak. Maç öncesinde İstanbulspor’da Eslem Öztürk’ün sakatlığı sürüyor.

Trabzonspor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Serkan Asan, Edin Visca ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları devam ediyor. İstanbulspor’da Eslem Öztürk’ün sakatlığı sürüyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Hüseyin Türkmen, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

İstanbulspor, geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet almıştı. Ümraniyespor deplasmanına konuk olan Fatih Tekke’nin öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Kümede kalma yolunda önemli bir 3 puan alan İstanbulspor’un bu hafta ise işi zor. Trabzonspor’da moraller yerinde. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Başakşehir’i 1-0 ile geçmişlerdi. Hafta içi Türkiye Kupası’nda ise Ümraniyespor’u uzatmalrada 4-1 mağlup ederk tur atladılar. İstanbulspor karşısında da favori olan Trabzonspor, taraftarı önünde kolay bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, rahat kazandı. İstanbulspor’u 4-0 mağlup eden Bordo Mavililer, zirve takibini devam ettirdi.