LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Gaziantep FK İddaa Tahmini 28.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan Ankaragücü evinde, Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Ankaragücü ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ankaragücü kazanır 1.90, beraberlik 4.19, Gaziantep FK kazanır ise 3.92 olarak açıklanmış.  

Ankaragücü Favori Tarf 

Ankaragücü, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Konyaspor deplasmanına konuk olan Ankaragücü, Ghayas Zahid’in attığı tek golle 3 puanı aldı ve kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 2. galibiyetini elde eden Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, 11. sıraya yükseldi. Bu hafta ise iç sahada Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Ankaragücü’nde orta sahadan Lamine Diack kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Gaziantep FK Alt Sıralarda 

Gaziantep FK’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi Sivasspor’u konuk eden Gaziantep FK, bu karşılaşmadan puan çıkartamadı. Rakibine 2-1 kaybettiler ve kötü gidişatları devam etti. Süper Lig’de üst üste 9 maçtır galibiyet alamayan Gaziantep FK’da moraller bozuk. Üstelik Süper Lig’de düşme hattına da yaklaşmaya başladılar ve düşme hattıi le aradaki puan farkı 1’e indi. Bu hafta Ankaragücü’ne konu olacak Gaziantep FK’da önemli bir eksik yok. 

Ankaragücü – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Ankaragücü – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde orta sahadan Lamine Diack kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Matej Hanousek, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Gaziantep FK, Süper Lig’de aylardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Sivasspor’a 2-1 kaybettiler. Galibiyet hasretleri ise 9 maça çıktı. DÜşme hattına da iyice yaklaşmaya başladılar. Ankaragücü ise geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Konyaspor deplasmanında tek golle 1-9 kazanan Ankaragücü, puanını 19 yaptı ve düşme hattının üzerinde yer almaya devam etti. Bu hafta konuk edecekleri Gaziantep FK karşısında da favoriler. Ankaragücü’nden yine galibiyet bekliyorum. Gaziantep FK karşısında kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, uzun bir aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Ankaragücü deplasmanında 2-0 kazanan Gaziantep FK, 9 maçlık galibiyet hasretine son verdi.