TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Alanyaspor Bahis Tahmini 05.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alanyaspor deplasmanda, İstanbulspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

İstanbulspor ile Alanyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak İstanbulspor galibiyetine 3.30, beraberlik tercihine 3.73, Alanyaspor galibiyetine ise 2.22 verildiğini görüyoruz.

İstanbulspor Deplasmanda Kazandı

İstanbulspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Konyaspor deplasmanından 3 puan ile döndü. İkinci  yarıda buldukları golle maçı 1-0 kazanan Fatih Tekke’nin ekibi, kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Süper Lig’de bu sezon 5. Kez galibiyet sevinci yaşayan Sarı Siyahlılar, son sıradak, Ümraniyespor ile puan farkını da 4’e çıkartmış oldu. İstanbulspor, bu hafta ise Alanyaspor karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde İstanbulspor’da Emeka Eze’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Alanyaspor 2 Maçtır Kaybediyor

Alanyaspor’da moraller bozuk. Beşiktaş deplasmanında 3-0 mağlup olan Francisco Farioli’nin ekibi, geçtiğimiz hafta içi ise Sivasspor karşısında da puan alamadı. Rakibine 3-0 kaybeden Akdeniz ekibi, Süper Lig’de üst üse 2. Kez mağlup oldu. Özellikle savunmadan çıkarken yaptıkları top kayıpları ile kalelerinde golleri gördüler. Umut Güneş, kötü bir maç çıkarttı ve yenilen 2 golde de büyük hatalar yaptı. Süper Lig’de bu hafta İstanbulspor deplasmanına konuk olacak Alanyaspor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

İstanbulspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Emeka Eze’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Daniek Candeias, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

İddaa Tahmini

Alanyaspor, son dönemde deplasmanda kötü sonuçlar alıyor. Farioli’nin ekibi, dış sahada oynadığı son 9 maçta da galibiyet alamadı. Geçtiğimiz hafta içi iç sahada konuk ettikleri Sivasspor’a 3-0 mağlup oldular. İstanbulspor ise geçen hafta içi sürpriz yaptı. Konuk oldukları Konyaspor deplasmanında tek golle kazanarak moral buldular. Önemli bir galibiyet alan Sarı Siyahlılar, bu hafta Alanyaspor karşısında da 3 puan arayacak. Gollü ve zevkli bir maç bekliyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İstanbulspor, Süper Lig’de üst üste 2. galibiyetini aldı. Alanyaspor’u 2-1 mağlup ederek sürpriz yaptılar.