TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Kasımpaşa Bahis Tahmini 05.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Hatayspor evinde, Kasımpaşa ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Hatayspor ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 2.46, beraberlik 3.72, Kasımpaşa kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Hatayspor Galibiyet Peşinde

Hatayspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içini mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Hatayspor, 1-0 öne geçtiği maçtan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından düşme hattına tekrardan gerileyen Volkan Demirel’in öğrencileri, bu hafta iç sahada Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta bu sahada Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Hatayspor, Kasımpaşa karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Hatayspor’da Kevin Soni ve Burak Öksüz sakat olan isimler.

Kasımpaşa Moral Buldu

Kasımpaşa, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Giresunspor’u konuk eden Selçuk İnan’ın öğrencileri, sahadan 5-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Kümede kalma yolunda kritik bir galibiyet alan Kasımpaşa, düşme hattının da üzerine çıkmış oldu. Selçuk İnan yönetiminde 2. Kez galibiyet sevinci yaşayan Kasımpaşa, bu hafta konuk olacağı Hatayspor deplasmanında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da Aytaç Kara’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Hatayspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Hatayspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Musa Çağıran, Onur Ergün, Ruben Riberio, Saba Lobzhanidze, Ze Luis, El Kaabi

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Hatayspor, hafta içi farklı bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Gaziantep FK deplasmanıda 4-1 mağlup oldular. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Hatayspor, düşme hattında yer alıyor. Kasımpaşa ise hafta içi farklı kazanarak moral buldu. İç sahada konuk ettikleri Giresunspor’u 5-1 ile geçmeyi başardılar. Düşme hattının üzerine çıkan Kasımpaşa, Selçuk İnan yönetiminde 2. kez kazandı. Her iki takımda skor üretmekte sorun yaşamıyor. Hatayspor, iç sahada dirençli bir takım. Kasımpaşa’da hücumda üretken. Her iki takımda skor üretemeye yakın. Karşılıklı gollre atılır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, son dakika golüyle 3 puanı kaptı. Atsu’nun golüyle 1-0 kazanmayı başardılar.