Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Sampdoria Maç Tahmini 06.02.2023

Monza ile Sampdoria, 6 Şubat Pazartesi akşamı kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi‘nin 21. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanırken, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak.

Bets10, Monza galibiyetine 1.80, beraberliğe 3.55, Sampdoria galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.07, 2.5 Alt 1.76 oran kazandırıyor.

Monza Son Haftalarda Formda

Monza, İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi’nde mücadele eden ev sahibi, geçtiğimiz hafta Juventus engelini deplasmanda 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. Gianluca Caprari ve Dany Mota’nın golleriyle rakibine üstünlük kurmayı başaran ev sahibi, 6 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan toplamayı başardı. 20 hafta sonunda 25 puanla 11. sırada kendisine yer bulan Monza, rahat bir konumda yer alıyor. Alt sıralardan uzak kalmayı başaran ev sahibi, gözünü üst sıralara dikti. Devre arası transfer döneminde Franco Carboni’yi renklerine bağlayan Monza, düşme hattındaki Sampdoria karşısına formda ve moralli çıkacak.

Sampdoria Düşme Hattından Kurtulamadı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 20 hafta sona erdiğinde küme düşme hattından kurtulmayı başaramayan Sampdoria, devre arası transfer döneminde 10 isimle yollarını ayırırken, 9 yeni transfere imza attı. Kadrosunu büyük ölçüde değiştiren konuk ekip, sezon ortasında yaptığı teknik adam değişikliğinden ise henüz istediği verimi alamadı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Atalanta’ya 2-0 kaybeden Sampdoria, üst üste 4. yenilgisini yaşadı. İlk 20 haftanın 18’inde puan kaybı yaşayan ve Cremonese’nin ardından ligin en zayıf halkası olan konuk ekip, bu hafta Monza deplasmanında 3 puan arayacak.

Monza – Sampdoria Maç Bilgileri

Monza – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza’da bu hafta Stefano Sensi kart cezalısı. Sampdoria cephesinde ise Abdelhamid Sabiri ve Andrea Conti’nin sakatlıkları devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Patrick Ciurria, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların formda takımları arasında yer alan Monza, 6 haftadır devam eden yenilmezlik serisini Sampdoria karşısında galibiyetle sürdürmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. Taraflar 2’şer kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, galibiyet adına yeterli olamadı. Monza ve Sampdoria gol yollarında etkiliydi.