Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Lazio İddaa Tahmini 06.02.2023

İddaa fikstüründe 6 Şubat Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi‘nin 21. hafta mücadelesinde, Hellas Verona ile Lazio karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 20:30.

intobet, Hellas Verona galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.45, Lazio galibiyetine ise 2.08 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.27, beraberliğe 3.00, konuk ekibe ise 1.78 oran veriyor.

Hellas Verona’da Zaffaroni Etkisi

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını en zayıf halka olarak noktalayan Hellas Verona, devre arası transfer döneminde 8 takviyeyle kadrosunu güçlendirirken, göreve ise Marco Zaffaroni’yi getirdi. Son 2 haftada mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, iç sahada Lecce engelini 2-0’lık net bir galibiyetle geçmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta deplasmanda Udinese ile 1-1 berabere kaldı. Son 4 haftada ise sadece İnter deplasmanından mağlubiyetle döndüler. En alt sıradan kurtulmayı başaran Hellas Verona, yükselişini sürdürerek, düşme hattından da kurtulmak istiyor. Sezonun ilk yarısında Lazio’ya deplasmanda 2-0 kaybeden ev sahibi, taraftarı önünde kazanmak istiyor.

Lazio Lige Odaklandı

İtalya Kupası’na veda eden Lazio, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Hafta içi mesaisinde Juventus’a deplasmanda 1-0 kaybeden Sarri’nin öğrencileri, Yarı Final biletini ezeli rakibine kaptırdı. İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, Sassuolo ve Milan karşısında harika galibiyetlere imza atarken, Empoli ve Fiorentina karşısında ise beraberliklerle yetindi. 20 hafta sonunda 11 galibiyet, 5 beraberlikle 38 puan toplamayı başaran Lazio, liderin 15 puan gerisinde, 4. sırada yer alıyor. Devre arası transfer döneminde Luca Pellegrini ve Diego Gonzalez takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, kupa mağlubiyetini unutturmak istiyor. Lazio sezonun ilk yarısında Hellas Verona engelini zorlanmadan geçmeyi başardı.

Hellas Verona – Lazio Maç Bilgileri

Hellas Verona – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona takımında Miguel Veloso, Davide Faraoni, Ajdin Hrustic ve Thomas Henry’nin sakatlıkları devam ediyor. Lazio cephesinde ise karşılaşma öncesi Stefan Radu’nun sakatlığı devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Kevin Lasagna, Milan Djuric, Simone Verdi.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Matteo Cancellieri, Pedro.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Lazio, galibiyetlerine düşme potasındaki Hellas Verona karşısında hız kesmeden devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.78

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda 1’er puana razı geldi. Verona yeni hocasıyla son 3 hafta mağlubiyete yer vermezken, Lazio öne geçtiği deplasmanda skoru koruyamadı.