Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Werder Bremen İddaa Tahmini 18.02.2023

Almanya Bundesliga‘da 21. hafta heyecanı yaşanırken, Eintracht Frankfurt sahasında Werder Bremen‘i konuk edecek. 18 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Hovarda, Eintracht Frankfurt galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.48, Werder Bremen galibiyetine ise 4.96 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.55, 2.5 Alt 2.51 oran kazandırıyor.

Eintracht Frankfurt İki Kulvarda Etkili

Geçtiğimiz hafta Köln deplasmanına konuk olan Eintracht Frankfurt, ilk 45 dakikada savunma kilidini açmayı bir türlü başaramadı. İkinci yarıda oyundaki etkisini kaybeden ev sahibi, savunmada da üst üste hatalara imza atınca, 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 20. haftada yenilgiyle uğrayan Oliver Glasner’in öğrencileri, tam 7 hafta sonra mağlup oldu. 7 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 3 beraberlik alarak, zirve yarışına dahil olmayı başaran Frankfurt, geçtiğimiz hafta yaşadığı puan kaybıyla zirvenin 9 puan gerisine düştü. Yoluna 6. sırada devam eden ev sahibi, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldırırken, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 mücadelesi verecek. Frankfurt zaman zaman düşüşe geçse de, iki kulvarda birden etkisini sürdürüyor.

Werder Bremen Rahat Konumda

Ole Werner ve öğrencileri, Dortmund engeline takıldı. Almanya Bundesliga’nın 20. haftasında Dortmund’u iç sahada konuk eden Werder Bremen, 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Üstü ste alınan 4 mağlubiyetin ardından, Wolfsburg ve Stuttgart karşısında kazanarak yükselişe geçen Werder Bremen, aynı etkiyi zirve takibindeki Dortmund karşısında sürdüremedi. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, ilk 20 hafta sona erdiğinde, 9. sırada yer aldı. Üst sıra takibini sürdüren Werder Bremen, 39 gol yerken, 31 kez rakip fileleri havalandırdı. Sezonun ilk yarısında Frankfurt ağlarına 3 gol göndermesine karşın mağlup olan konuk ekip, bu kez kazanmak istiyor.

Frankfurt – Werder Bremen Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 20:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Werder Bremen’de ise Leonardo Bittencourt kart cezalısı. Mitchell Weiser, Manuel Mbom, Christian Gross, Niclas Füllkrug ve Felix Agu’nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Mitchell Weiser, Maximilian Philipp, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Sami Dinkçi.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da bol gollü mücadelelere imza atan Frankfurt ve Werder Bremen, sezonun ilk yarısındaki maçta toplam 7 gol bulmayı başardı ve gol yollarındaki etkisini ispatladı. İki takımın sezonun ikinci yarısında da skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt 90 dakika boyunca hem savunma hem de hücum hattında etkiliydi. Ev sahibi Werder Bremen’i 2 golle mağlup etmeyi başarırken, kalesinde gole geçit vermedi.