Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sampdoria Bologna Maç Tahmini 18.02.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 23. hafta heyecanı yaşanırken, Sampdoria sahasında Bologna‘yı konuk edecek. 18 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Sampdoria galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.20, Bolonga galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Sampdoria Düşme Potasında

Sampdoria cephesinde İtalya Serie A Ligi’nin son 6 haftası puan kayıplarıyla geçti. 4 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atan ev sahibi, iç sahada galibiyet hasretine devam ederken, deplasmanda ise 2 maçtan galip ayrıldı. Küme düşme hattında yer almaya devam eden Sampdoria cephesinde, Dejan Stankovic’in tahtı sallanıyor. Son 2 hafta Monza ve İnter ile berabere kalan ev sahibi, Cremonese’nin ardından ligin en zayıf halkası olarak sezonun ikinci yarısında yoluna devam ediyor. 22 haftadan 11 puan toplamayı başarabilen Sampdoria, iç sahada 11 maçtan 3 beraberlik çıkardı. Bu hafta sahasında Bologna’yı konuk edecek olan ev sahibi, iç sahada galibiyet hasretine son vermek istiyor. Devre arası transfer döneminde yapılan takviyelere rağmen, son haftalardaki performans grafiğiyle güven vermekten çok uzaklar.

Bologna Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 22 haftayı 8 galibiyet, 5 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Bologna, 29 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Düşme hattından uzak kalmayı başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Monza karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. İç sahada daha iyi bir futbol ortaya koymayı başarmasına rağmen, gol fırsatlarını değerlendirmeyi başaramayan Bologna, 4 haftalık yenilmezlik serisini sürdürmeyi başaramadı. 3 galibiyet, 1 beraberlikle yükselişe geçen Bologna, aldığı Monza galibiyetinin ardından yeniden yükselişe geçmek istiyor. Kalesinde 32 gole engel olamayan konuk ekip, rakip filelere ise 28 gol gönderdi. Sezonun ilk yarısında Sampdoria ile 1-1 berabere kalan Bologna, deplasmanda galibiyet arayacak.

Sampdoria – Bologna Maç Bilgileri

Sampdoria – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sampdoria’da Koray Günter, Pusetto ve Conti’nin sakatlıkları devam ediyor. Bologna cephesinde ise Marko Arnautovic kart cezalısı. Zirkzee, Sansone ve Bonifazi’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Lewis Ferguson, Denso Kasius, Nikola Moro, Riccardo Orsolini.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesi yaşayan Sampdoria ile 4 hafta sonra mağlup olan Bologna’nın 3 puan mücadelesinde, tarafların savunma zafiyetlerini iyi değerlendirerek, skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda 3 puan Bologna’nın oldu. Konuk ekip devre arasını 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıda kalesini gole kapatmayı başaramasa da, yeniden Sampdoria’y üstünlük kurmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.