Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Milan İddaa Tahmini 18.02.2023

Monza evinde Milan‘ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 23. hafta mücadelesi, 18 Şubat Cumartesi akşamı sahne alacak. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Monza galibiyetine 3.55, beraberliğe 3.35, Milan galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.04, 2.5 Alt 1.77 oran kazandırıyor.

Monza Yükselişe Geçti

Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde boy gösteren Monza, ilk 22 hafta geride kaldığında, ligin 10. sırasına demir attı. Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan ve Serie A Ligi’ne adapte olmakta zorlanan ev sahibi, göreve Raffaele Palladino’nun gelişiyle birlikte yükselişe geçti. Son 8 haftada mağlubiyete yer vermeyen Monza, 4 galibiyet, 4 beraberliğe imza attı ve formunun zirvesine çıktı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bologna deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibi, son şampiyon Milan karşısına çıkacak. Seriyi sürdürmek isteyen Monza, son 8 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı. Kalesinde ise son 8 haftanın 6’sında gol gördü.

Milan Yeniden Yükselişte

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de İtalya Serie A Ligi’nde kazanarak, güven tazeledi. İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftalık galibiyet hasretine 1-0’lık Torino galibiyetiyle son vermeyi başaran Pioli’nin öğrencileri, hafta içinde ise Tottenham’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 eşleşmesinde avantajı ele geçirdi. Son 2 maçında kalesini gole kapatarak galip gelmeyi başaran Milan, uzun süredir devam eden düşüşün ardından yeniden iki kulvarda birden yükselişe geçti. Liderin 18 puan gerisine kadar düşme ve 5. sıraya gerileyen Pioli’nin öğrencileri, yükselişini Monza karşısında sürdürmek istiyor. Sezonun ilk yarısında ligin yeni temsilcisi karşısında rahat bir galibiyet almayı başarmışlardı.

Monza – Milan Maç Bilgileri

Monza – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza cephesinde Carlos Augusto’nun sakatlığı devam ediyor. Milan takımında ise Mike Maignan, Ismael Bennacer, Fikayo Tomori ve Alessandro Florenzi’nin sakatlığı devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Patrick Ciurria, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Malick Thiaw, Alexis Saelemaekers, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına son vermesinin ardından, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kazanmaya devam eden Milan, galibiyetlerine Monza karşısında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.86

Bets10 OranıMS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monza’da seri sona erdi. Son İtalya Serie A Ligi şampiyonu Milan, deplasmanda Junior Messias’ın golüyle kazandı ve rakibine 8 hafta sonra mağlubiyeti tattırdı. Kazananları tebrik ederiz.