Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Cremonese İddaa Tahmini 20.02.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 23. haftanın kapanış maçında, Torino ile Cremonese karşı karşıya gelecek. 20 Şubat Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Torino galibiyetine 1.72, beraberliğe 3.70, Cremonese galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.14, 2.5 Alt 1.71 oran kazandırıyor.

Torino Galibiyet Peşinde

Ivan Juric’in öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Milan deplasmanına konuk olurken, son şampiyon karşısına 3 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan Torino, evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Geçtiğimiz ay İtalya Kupası Son 16 Turu kapsamında konuk oldukları Milan deplasmanında bu kez aynı etkiyi gösteremediler. Maç boyunca iyi bir mücadele ortaya koymayı başarsalar da, Milan hücum hattında daha becerikliydi. Fiorentina ve Udinese karşısında kazanan, Empoli deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle dönen Ivan Juric’in öğrencileri, sezonun ikinci yarısında üst sıra savaşına dahil olmayı başarırken, Milan mağlubiyetiyle yeniden 8. sıraya geriledi. Sezonun ilk yarısında Cremonese deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Torino, iç sahada da kazanarak, yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Zayıf Halka Cremonese

İtalya Kupası’nın Yarı Finalisti Cremonese, İtalya Serie A Ligi’nde henüz galibiyet yaşamadı. Kupa serüveninde Modena, Roma ve Napoli’yi elemeyi başararak büyük bir sürprize imza atan konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 22 haftanın tamamında puan kaybetti. İlk 22 haftayı 8 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bıraktılar. 4 hafta önce lige tutunmak adına göreve Davide Ballardini’yi getiren Cremonese, yeni hocasıyla puan kayıplarına devam etti. Bologna deplasmanında alınan 1 puanın ardından, İnter, Lecce ve Napoli’ye karşı mağlup oldular. Son 4 hafta kalesinde 8 gol gören Cremonese, rakip filelere ise 2 gol gönderebildi. Ligde kalma savaşına devam eden konuk ekip, sezonun ikinci yarısı devam ederken, yükselişe geçmek ve ligde kalmak istiyor.

Torino – Cremonese Maç Bilgileri

Torino – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino cephesinde Valentino Lazaro, David Zima, Pietro Pellegri ve Samuele Ricci’nin sakatlıkları devam ediyor. Cremonese’de ise Johan Vasquez kart cezalısı. David Okareke ve Cyriel Dessers’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Nikola Vlasic, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Soualiho Meite, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Pablo Galdames, Daniel Ciofani.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam eden Torino, Milan mağlubiyetinin ardından toparlanmak istiyor. Cremonese içinse ligde kalma savaşı için zaman geçiyor. Henüz 22 haftadan galibiyet dahi çıkaramadılar. 3 puana ihtiyacı olan taraflar, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Bets10 OranıKGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede tam 4 gol atıldı. Torino ve Cremonese, 2’şer kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kazananın çıkmadığı mücadelede, taraflar golleriyle bizleri yanıltmadı.