UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Manchester City İddaa Tahmini 22.02.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Manchester City deplasmanda, Leipzig’e konuk olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de EXXEN kanalından takip edebilirsiniz.

Leipzig Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Leipzig kazanır 4.50, beraberlik 3.90, Manchester City kazanır ise 1.81 olarak açıklanmış.

Leipzig Sürpriz Peşinde

Leipzig, Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon F Grubunda yer aldı. Real Madrid, Shakhtar Donetsk ve Celtic ile aynı grupta yer alan Leipzig, 6 maçta 12 puan topladı ve lider Real Madrid’in ardından grubu 2. Sırada tamamlayarak son 16 turuna yükseldi. Son 16 turunda ise güçlü bir rakip ile eşleşen Leipzig, Manchester City ile karşı karşıya gelecek. Hafta sonu ise Bundesliga’da Wolfsburg deplasmanında 3 golle kazanan Marco Rose’un ekibi, hem şampiyonluk umutlarını korudu hem de Manchester City maçı öncesinde moral buldu. Leipzig’de bu hafta Daniel Olmo ve Peter Gulacsi sakat olan isimler.

Manchester City’den Beklenmedik Kayıp

Manchester City, Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon hiç mağlubiyet yaşamadı. Yer aldıkları Grubunda 6 maçta 14 puan topladılar ve grubu lider olarak bitirdiler. Son 16 turunda ise Almanya’nın Leipzig takımı ile eşleşen Pep Guardiola’nın ekibi, turun favorisi. Premier Lig’de ise geçen hafta sonu Nottingham Forest deplasmanında 1-1 berabere kalan Manchester City, şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Bu hafta ise Leipzig karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Manchester City’de John Stones’un sakatlığı sürüyor.

Leipzig – Manchester City Maç Bilgileri

Leipzig – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de bu hafta Daniel Olmo ve Peter Gulacsi sakat olan isimler. Manchester City’de John Stones’un sakatlığı sürüyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Xaver Schlager, David Raum, Timo Werner, Andre Silva

Manchester City’nin 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Leipzig, Şampiyonlar Ligi’nde yer aldığı F Grubunu 2. Olarak tamamlamıştı. Lider Real Madrid’in ardından 12 puan topladılar ve grubu 2. Bitirerek son 16 turuna çıktılar. Bundesliga’da ise geçen hafta Wolfsburg’u 3 golle geçtiklerini belirtelim. Manchester City ise G Grubunu lider olarak bitirdi. Grupta oynadıkları 6 maçta da mağlubiyet yaşamadılar. Premier Lig’de ise geçen hafta kayıp yaşayan Manchester City, Nottingham Forest deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Manchester City’den ilk maçta Leipzig karşısında galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.81

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig, iyi bir direnç gösterdi ve Manchester City karşısında kaybetmedi. İç sahada 1-1 berabere kalarak tur umutlarını Etihad’a taşıdılar.