UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Real Madrid Maç Tahmini 21.02.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi‘nin son finalistleri Liverpool ile Real Madrid, Son 16 eşleşmesinde karşı karşıya geliyor. Dev maç 21 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alırken, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

Bets10, Liverpool galibiyetine 2.37, beraberliğe 3.68, Real Madrid galibiyetine ise 2.97 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.03, beraberliğe 3.11, konuk ekibe ise 2.58 oran veriyor.

Liverpool’un Madrid Kabusu

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda liderliği Napoli’ye kaptıran Liverpool, grup aşamalarını 5’te 5 yaparak tamamlarken, ilk maçta alınan 4-1’lik Napoli mağlubiyeti, liderlik koltuğuna kaybedilmesine sebep oldu. Averaj farkıyla liderliği kaçırdılar ve son 6 maçta mağlup edemedikleri Real Madrid ile eşleşmek zorunda kaldılar. İngiltere Premier Ligi’nde ise Jürgen Klopp ve öğrencilerinin iyi bir sezon geçirmediklerini söyleyebiliriz. Üst üste 4 maçta puan kayıpları yaşayan Liverpool, bu süreçten sadece 1 puan çıkarabilmişti. Son 2 hafta iç sahada Everton engelini ve deplasmanda Newcastle United engelini 2-0’lık galibiyetlerle geçmeyi başardılar. Hem savunma hem de hücum hattında etkili olmaya başlayan Liverpool, 22 hafta sonunda liderin 19 puan gerisinde yer aldı. Şampiyonlar Ligi potasında yer almak isteyen ev sahibinin, bu sezon daha fazla Şampiyonlar Ligi’ne odaklandığını söyleyebiliriz.

Son Şampiyon Real Madrid

Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid, son şampiyon olarak sezona başlarken, F Grubu’nda liderlik ipini göğüsledi ve Son 16 eşleşmesinde Liverpool’un rakibi oldu. Son şampiyonluğunu Liverpool’u finalde mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldıran Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, devler sahnesinde favori olmaya devam ediyor. 6 maçlık fikstürden 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldılar. İspanya La Liga’nın son şampiyonluk olarak ise zirve takibini sürdüren konuk ekip, lider Barcelona’nın 8 puan gerisinde kaldı. Son 2 haftada Elche ve Osasuna’yı gol yemden mağlup etmeyi başaran Real Madrid, attığı 6 gole karşılık, kalesinde gole geçit vermedi. Liverpool deplasmanı öncesinde üst üste galibiyetlerle adeta güven tazeleyen Ancelotti’nin öğrencileri, İngiliz devi karşısında son 6 maçını kaybetmemeyi başardı.

Liverpool – Real Madrid Maç Bilgileri

Liverpool – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool cephesinde Calvin Ramsey, Thiago Alcantara, Luis Diaz, Arthur ve Ibrahima Konate’nin sakatlıkları bulunuyor. Real Madrid takımında karşılaşma öncesi Ferland Mendy’nin sakatlığı bulunuyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Stefan Bajcetic, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son finalistler Liverpool ve Real Madrid, Son 16 Turu’nda karşı karşıya geliyor. Final maçını Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid kazanmıştı. Liverpool intikamını almak isterken, Real Madrid ise rakibine kurduğu 6 maçlık üstünlüğü korumak istiyor. Dev maçta karşılıklı gollerin atılacağını ve 2.5 gol barajının tecrübeli golcülerle aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.62

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan harika mücadelede, tam 7 gol atıldı. Liverpool’un 2-0 öne geçtiği mücadelede, son şampiyon Real Madrid 5 golle geri dönmeyi bildi ve tur kapsını ardına kadar araladı. Kazananları tebrik ederiz.