UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Napoli İddaa Tahmini 21.02.2023

Eintracht Frankfurt evinde Napoli‘yi konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu‘nun ilk maçı, 21 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Bets10, Eintracht Frankfurt galibiyetine 3.26, beraberliğe 3.63, Napoli galibiyetine ise 2.23 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Eintracht Frankfurt 3 Kulvarda Etkili

UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Eintracht Frankfurt, bu sezon 3 kulvarda birden iddiasını sürdürüyor. Oliver Glasner’in öğrencileri, Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdürürken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16, Almanya DFB Kupası’nda ise Çeyrek Final biletini cebine koydu. Devler sahnesinde lider Tottenham’ın ardından D Grubu’ndan çıkmayı başaran ev sahibi, 6 haftalık fikstürden 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 10 puan topladı. Liderliği 1 puanla kaçırarak, zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıya kalan Frankfurt, İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli karşısında Çeyrek Final bileti arayacak. Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz hafta aldıkları 2-0’lık Werder Bremen galibiyetinin ardından, lider ile puan farkını 5’te tutmayı başardılar. Son 9 haftalık lig fikstüründe sadece Köln engeline takılan Frankfurt, özellikle Dünya Kupası dönüşü Almanya Bundesliga’nın formda takımları arasında yer aldı.

Napoli’de Rüya Sezon Devam Ediyor

Napoli, İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne damga vurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bir kez daha Kvaratskhelia ve Osimhen ikilisi golleriyle Sassuolo deplasmanında 2-0’lık galibiyeti getirirken, 7’de 7 yapmayı başaran Napoli, en yakın rakibiyle puan farkını 15’te tutmayı başardı. Son 15 haftaya girilirken şampiyonluk yolunda dev adımlar atan konuk ekip, Serie A Ligi’nde 29 yıllık şampiyonluk hasretine son vermeye yakın. Spalletti önderliğinde rüya gibi bir sezon geçirdiklerini söyleyebiliriz. Napoli sadece Serie A Ligi’nde değil, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde de galibiyetleriyle dikkat çekti. A Grubu’ndan lider çıkan Napoli, 5’te 5 yaparak fişi çekti. Son hafta Liverpool deplasmanına liderliği garantileyerek çıktılar ve ilk devler sahnesi mağlubiyetini aldılar. 6 haftada 20 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırlarken, rakiplerine sadece 6 gol izin verdiler. Napoli, Son 16 eşleşmesi öncesinde çok formda.

Eintracht Frankfurt – Napoli Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt cephesinde Eric Ebimbe’nin sakatlığı devam ediyor. Napoli’de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Osimhen.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, adım adım şampiyonluğa yürürken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise aldığı üst üste galibiyetlerle iki kulvarda birden şampiyonluk ipini göğüsleyebilecek güçte olduğunu bizlere gösterdi. Frankfurt ise özellikle son haftalardaki etkisiyle birlikte, son Avrupa şampiyonu olarak mücadele ettiği devler sahnesinde, kolay kolay pes etmeyeceğini ispatladı. Mücadelede karşılıklı gollerle, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.73

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli harika bir deplasman galibiyetiyle, Çeyrek Final kapısını araladı. Giovanni Di Lorenzo ve Osimhen’in golleriyle kazanan Napoli, 90 dakika boyunca Frankfurt’a gol şansı vermedi.