Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Southampton Bahis Tahmini 25.02.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Son sıradaki Southampton deplasmanda, Leeds United’a konuk oluyor. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Sports MAX 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Leeds United Southampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Leeds United kazanır 2.02, beraberlik 3.60, Southampton kazanır ise 3.85 olarak açıklanmış.

Leeds United Düşme Hattında

Leeds United, geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybetti. Goodison Park’da konuk oldukları Everton’a ikinci yarıda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de uzun bir süredir galibiyet alamayan Leeds United’ın üst üste 9 maçtır kazanamadığını belirtelim. Bu hafta sonu ise Elland Road’da Southampton’ı konuk edecekler. Southampton karşısında şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Leeds United, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Leeds United’da Adam Forshaw ve Rodrigo Moreno sakat olan isimler.

Southampton’da Javi Gracia Dönemi 

Southampton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Stamford Bridge’de Chelsea’nin konuğu olan Southampton, James Ward Prowse’un golüyle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de puanını 18 yapan Southampton’da göreve ise Javi Gracia getirildi. Southampton, yeni hocası yönetiminde ilk maçına Leeds United’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Southampton’da Juan Larios ve Valentino Livramento’nun sakatlıkları sürüyor. 

Leeds United – Southampton Maç Bilgileri

Leeds United – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports MAX 1 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Adam Forshaw ve Rodrigo Moreno sakat olan isimler. Southampton’da Juan Larios ve Valentino Livramento’nun sakatlıkları sürüyor. 

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Crysencio Summerville, Patrick Bamford

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Leeds United, Premier Lig’de üst üste 9 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Everton deplasmanında da 1-0 kaybettiler ve galibiyet hasretleri 9 maça çıktı. Southampton ise Chelsea deplasmanında sürpriz yaptı ve rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de son sırada yer alan Southampton, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Leeds United’ın şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Bu hafta Southampton karşısında kazanarak kötü seriyi sonlandırırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.76

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leeds United, tek golle kazandı. Elland Road’da Southampton’ı 1-0 mağlup ettiler ve 10 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadılar.