Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Köln İddaa Tahmini 04.03.2023

İddaa fikstüründe 4 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga’nın 23. hafta mücadelesinde, Union Berlin ile Köln, kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2.

RexbetUnion Berlin galibiyetine 1.97, beraberliğe 3.39, Köln galibiyetine ise 4.17 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.71, beraberliğe 2.95, konuk ekibe ise 3.62 oran veriyor.

Union Berlin Yerini Koruyamadı

Almanya Bundesliga’nın 22. haftasında Bayern Münih deplasmanına zirvenin ortağı olarak konuk olan Union Berlin, evine 3-0’lık mağlubiyetle döndü ve zirvenin 3 puan gerisine düştü. Lider olma şansını Bayern Münih karşısında iyi değerlendiremeyen Urs Fischer’in öğrencileri, ligde 5 hafta sonra mağlup oldu. 22 hafta sonunda sahadan 5. kez mağlup ayrıldılar. Almanya Bundesliga’da 5 haftaya damga vuran ve liderlik koltuğuna ortak olmayı başaran ev sahibi, bu süreçte boy gösterdiği UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 biletini Ajax engelini aşarak almıştı. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Union Berlin, bu zorlu fikstürde rakip Bayern Münih olunca, mağlubiyetten kurtulamadı. Yeniden yükselişe geçmek isteyen ev sahibi, sahasında Köln’ü konuk edecek.

Köln Tehlike Hattında

Geçtiğimiz hafta iç sahada Wolfsburg’u konuk eden Stuttgart cephesinde, savunma zafiyetleri ve yetersiz hücum performansı devam etti. Steffen Baumgart ve öğrencileri, son 2 haftada gol dahi atamadan mağlup olurken, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Stuttgart ve Wolfsburg mağlubiyetlerinin ardından, konuk ekibin düşme hattıyla arasındaki puan farkı 7’ye kadar indi. Düşme tehlikesini hissetmeye başlayan Köln, son 12 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarmayı başarırken, geri kalan 10 haftada puan kayıplarına engel olamadı. Zor günler geçirmeye başlayan konuk ekip, bu hafta zirve takibindeki Union Berlin karşısında galibiyet arayacak. Son 180 dakikada sergilenen performans grafiğinin ardından, Stuttgart güven vermekten çok uzakta.

Union Berlin – Köln Maç Bilgileri

Union Berlin – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Andras Schafer’in sakatlığı devam ediyor. Köln’de ise Luca Kilian, Kristian Pedersen, Mark Uth, Florian Dietz, Jan Thielmann ve Sebastian Andersson’un sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Roussillon, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Denis Huseinbasic, Eric Martel, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Bayern Münih deplasmanında mağlup olarak, zirve ortaklığını kaybeden Union Berlin, 5 hafta sonra ligde mağlup oldu. Zirveyle arasında 3 puan fark bulunan Urs Fischer’in öğrencileri, Köln karşısında kazanarak, zirve takibini bırakmayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.97

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin iç sahada 1 puanla yetindi. Ev sahibi zirve yarışında bir adım daha geriye düştü. Köln karşısında yakaladıkları gol fırsatlarını iyi değerlendiremediler.