sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.03.2023

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 2 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Tottenham – Milan: 2.5 ÜST, 1.73 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; Tottenham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Molineux Ground’da konuk oldukları Wolverhampton’a 1-0 kaybettiler. İlk 4 yarışında önemli bir kayıp yaşayan Tottenham’ın 2 maçlık galbiiyet serisi sonlanmış oldu. Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında ise bu hafta Milan’ı konuk edecekler. İlk maçı İtalya’da 1-0 kaybeden Antonio Conte’nin ekibi tur şansını zora soktu. Turu geçmeleri için en az 2 farklı kazanmaları gerekiyor. Maç öncesinde Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Hugo Lloris ve Ryan Sessegnon sakat. Eric Dier ise kart cezalısı. Milan, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geldiği Tottenham’ı 1-0 mağlup ederek avantajı eline geçirmişti. Brahim Diaz’ın ilk dakikalarda attığı golle kazanan Stefano Pioli’nin ekibi Londra’ya moralli gidiyor derken, hafta sonu Serie A’da beklenmedik bir mağlubiyet yaşadılar. Artemio Franchi’de Fiorentina’ya 2-1 kaybeden Milan, ilk 4 yarışında yara aldı. Lazio’nun kazandığı haftada puan alamadılar. Son 16 turu rövanşında Tottenham’a konuk olacak Milan’da eksik bulunmadığını belirtelim. Milan, ilk maçtan 1-0’lık galibiyet ile ayrılarak avantajı eline geçirdi. Brahim Diaz’ın attığı tek golle kazanarak İngiltere’ye moralli gidiyorlar. Tabi hafta sonu Serie A’da Fiorentina’ya 2-1 kaybettiklerini de belirtelim. Tottenham’da Premier Lig’de mağlup oldu. Wolverhampton deplasmanında 1-0 kaybettiler. Şampiyonlar Ligi’nde de Milan karşısında turu geçmeleri için 2 farklı kazanmaları şart. Londra’da gollü bir maç beklentim var. En az 3 gol izleriz.

Bayern Münih – PSG: KGVAR, 1.32 (iddaa) – 1.54 (Bets10) ; Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında PSG’nin konuğu olmuştu. Rakibini deplasmanda 1-0 mağlup eden Julian Nagelsmann’ın ekibi avantajı eline geçirmeyi başardı. Kingsley Coman’ın tek golüyle kazanan Bayern Münih, rövanş maçının da favorisi. Bayern Münih’in bugün alacağı her türlü beraberlik turu geçmelerine yetecek. Almanya Bundesliga’da ise geçen hafta Stuttgart’ı 2-1 ile geçen Bayern Münih, liderliğini devam ettirdi. PSG maçı öncesinde Bayern Münih’de Manuel Neuer ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları sürüyor. PSG, geçtiğimiz hafta sonu Fransa Ligue 1’de konuk ettiği Nantes karşısında 4-2 kazanmayı başardı. Ligde üst üste 3. Galibiyetini alan Christophe Galtier’in ekibi liderliğini de devam ettiriyor. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında ise bugün Bayern Münih’e konuk olacaklar. İlk maçı Fransa’da 1-0 kaybeden PSG, tur umutlarını zora soktu. İlk maçta pek etkili olamadılar ama bu maçta PSG’den daha iyi bir oyun ve hücum anlamında üretkenlik bekliyorum. Maç öncesinde PSG’de Renato Sanchez, Presnel Kimpembe ve Neymar sakat olan isimler. Bayern Münih, ilk maçta aldığı 1-0’lık galibiyet ile avantajı eline geçirdi. Coman’ın tek golüyle 1-0 kazanan Bayern Münih’e rövanş maçında alçağı her türlü beraberlik yetiyor. Bundesliga’da ise geçen hafta Stuttgart deplasmanında da 2-1 kazanan Bayern Münih liderliğini devam ettirdi. PSG ise Nantes engelini 4-2 ile geçerek Ligue 1’de liderliğini devam ettiriyor. Bayern Münih’e ilk maçta 1-0 kaybettiler ama rövanş maçı için hala umutları var. İlk maçta çok etkili olamayan bir PSG vardı ama bu kez Bayern Münih karşısında etkili olmalarını bekliyorum. Hem Bayern Münih hem de PSG skor üretmeyi başarır.

Toplam İddaa Oranı: 2.28

Bets10 Bahis Oranı: 3.04