Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Lens İddaa Tahmini 12.03.2023

12 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 15:00’te, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelede Clermont ile Lens karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1 mücadelesine Gabriel Montpied Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Clermont galibiyetine 4.65, beraberliğe 3.55, Lens galibiyetine ise 1.82 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Clermont Orta Sıralara Demir Attı

Fransa Ligue 1’de ilk 26 haftayı 9 galibiyet, 7 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Clermont, son 12 haftaya girilirken, 34 puanla 11. sırada yer aldı. Üst üste 6 haftada puan kayıpları yaşayan ve 3 beraberlik, 3 mağlubiyete imza atan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Toulouse deplasmanında kazanarak, kayıplarına son verdi.  haftayı Saif-Eddine Khaoui’nin ikinci yarıda attığı tel gol galibiyeti getirirken, ev sahibi bir kez daha düşme hattından uzak kalmayı başardı. Sahasında Lens’i konuk edecek olan Pascal Gastien’in öğrencileri, deplasman galibiyetinin ardından, iç sahada da kazanmak istiyor.

Lens Üst Sıraları Bırakmadı

Fransa Ligue 1’in 27. haftasında Clermont deplasmanına konuk olacak olan Lens cephesinde, Adam Buksa, Facundo Medina, Wesley Said ve Jimmy Cabot’un sakatlıkları bulunuyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Lille ile 1-1 berabere kalan Franck Haise’nin öğrencileri, üst üste 2. kez beraberliğe razı geldi. Montpellier ve Lens’e diş geçirmeyi başaramayan konuk ekip, son haftalarda düşüşe geçti. Son 7 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabilen Lens, liderin 12 puan gerisine düştü. 4. sırada yer almaya devam eden konuk ekip, hala ligin iddialı takımları arasında yer alıyor. Son 7 haftada galibiyet adına zorlanmalarına karşın, kolay maç kaybetmediler. Sadece Lyon ve Nice karşısında mağlup olan Lens’i hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup etmek kolay değil.

Clermont – Lens Maç Bilgileri

Clermont – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont cephesinde Maximiliano Caufriez ve Alidu Seidu’nun sakatlıkları devam ediyor. Lens takımında Adam Buksa, Facundo Medina, Wesley Said ve Jimmy Cabot’un sakatlıkları devam ediyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Mateusz Wieteska, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Aïman Maurer, Saif-Eddine Khaoui, Yohann Magnin, Jim Allevinah, Komnen Andric.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde üst sıraları bırakmayan Lens, 2 haftadır beraberliklerden kurtulamadı. Tekrar yükselişe geçmek isteyen konuk ekip, Clermont deplasmanında kazanarak, aradığı galibiyeti bulacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens deplasmanda çok rahat kazandı. Rakibini 4 golle mağlup etmeyi başaran Lens, 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.