İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Real Sociedad İddaa Tahmini 12.03.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Mallorca evinde, Real Sociedad’ı konuk edecek. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Mallorca ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 3.35, beraberlik 2.98, Real Sociedad kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Mallorca’dan Sürpriz Mağlubiyet 

Mallorca, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu şok bir yenilgi aldı. İç sahada konuk ettikleri Elche’ye 1-0 mağlup oldular. Ligin en zayıf rakibine karşı mağlup olan Mallorca’nın geçen hafta zayıf rakibi karşısında kolay bir galibiyet alması bekleniyordu ama olmadı. La Liga’da oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamayan Javier Aguirre’nin öğrencileri, bu hafta ise Real Sociedad’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da golcü Vedat Muriqi kart cezalısı.

Real Sociedad Düşüşe Geçti

Real Sociedad, La Liga’da son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Anoeta’da Cadiz’i konuk eden Imanol’un öğrencileri, karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da Şampiyonlar Ligi’ne katılma umutlarını azaltan Bask ekibi son 6 karşılaşmada sadece Espanyol deplasmanında kazanabilmişti. Valencia ve Cadiz maçlarında 5 puan bırakan Real Sociedad 3. sırayı ise Atletico Madrid’e kaptırdı. Bu hafta Mallorca’ya konuk olacak Real Sociedad’da Umar Sadıq, Martin Merquelanz ve Aritz Elustondo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Mallorca – Real Sociedad Maç Bilgileri

Mallorca – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da golcü Vedat Muriqi kart cezalısı. Real Sociedad’da Umar Sadıq, Martin Merquelanz ve Aritz Elustondo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Tino Kadewere

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Mallorca, geçen hafta iç sahada şok bir yenilgi yaşadı. Elche’ye 1-0 kaybettiler. Son 2 maçta da puan alamayan Mallorca’nın reaksiyon göstermesi şart. Ral Sociedad’da ise ciddi puan kayıpları yaşanıyor. Geçen hafta Cadiz ile golsüz berabere kaldılar. Her iki takımda kötü gidişatı sonlandırmak istiyor. Hem Mallorca’dan hem de Real Sociedad’dan gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.09

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca’da puan kayıpları devam ediyor. İç sahada konuk ettikleri Real Sociedad ile 1-1 berabere kaldılar.