UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Eintracht Frankfurt Maç Tahmini 15.03.2023

EXXEN platformundan 15 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu‘nun rövanş mücadelesinde, Napoli ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek.

Bets10, Napoli galibiyetine 1.56, beraberliğe 4.42, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 6.09 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.79, 2.5 Alt 2.08 olarak verilmiş.

Napoli’den Harika Performans

İtalya Serie A Ligi’nde adım adım şampiyonluğa yürüyen Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Çeyrek Final kapısını araladı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Atalanta’yı iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran Luciano Spalletti ve öğrencileri, bitime 12 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 18’e çıkardı. 26 maçtan 22 galibiyet, 2 beraberlikle 68 puan toplayan Napoli, tarihi bir başarı gösteriyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 5’te 5 yaparak liderliği garantileyen ev sahibi, son maçta Liverpool’a deplasmanda kaybetmişti. Son 16 Turu’nun ilk maçında Frankfurt deplasmanına konuk olan Napoli, Osimhen ve Di Lorenzo’nun golleriyle 2-0’lık galibiyete imza attı. Tur kapısını aralayan ev sahibi, iki kulvarda birden etkisini tam gaz sürdürüyor. Rüya gibi bir sezon geçiren Napoli, rövanş öncesi çok formda.

Eintracht Frankfurt Düşüşe Geçti

UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Eintracht Frankfurt, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final şansını zora soktu. Deutsche Bank Park Stadı’nda konuk ettiği Napoli karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Oliver Glasner’in öğrencileri, maç boyunca Serie A Ligi’nin lideri karşısında etkili olamadı. Hem ilk maçta alınan skor hem de sergilenen futbolun ardından, Frankfurt’un deplasmanda mucizeye ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’da son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçiren konuk ekip, iki kulvarda birden düşüşe geçti. Son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Frankfurt, galibiyet adına zorlanıyor. Oliver Glasner ve öğrencileri, tura ortak olmak istiyorsa, Napoli deplasmanından en az 2 farkla rakibine üstünlük kurmak zorunda.

Napoli – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Napoli – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli cephesinde Hirving Lozano ve Giacomo Raspadori’nin sakatlıkları devam ediyor. Frankfurt takımında Randal Kolo-Muani kart cezalısı. Ebimbe ve Lindström’ün sakatlıkları devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Osimhen.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Daichi Kamada, Djibril Sow, Ansgar Knauff, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Aurelio Buta.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 7 maçını 6’sını kazanan, İtalya Serie A Ligi’nde ise adım adım şampiyonluğa yürüyen Napoli, Frankfurt eşleşmesinin ilk maçını deplasmanda kazanarak, tur kapısını araladı. Son Avrupa Ligi şampiyonu Frankfurt ise, 10 kişi kaldığı ilk maçta etkili olamadı ve deplasmanda kazanmak zorunda kaldı. Rövanş mücadelesinde 2.5 gol barajının zorlanmadan aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.51

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu’na damga vuran takımlar arasında yer aldı. İlk maçı 2-0 kazanan ekip, rövanşta rakibine 3-0’lık üstünlük kurdu. Ev sahibi tek başına 2.5 gol barajını aştı. Kazananları tebrik ederiz.