UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Liverpool Maç Tahmini 15.03.2023

15 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde, Real Madrid ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Dev maçın yayın ekranı EXXEN platformu.

Bets10, Real Madrid galibiyetine 2.32, beraberliğe 4.05, Liverpool galibiyetine ise 2.84 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.01, beraberliğe 3.28, konuk ekibe ise 2.49 oran veriyor.

Real Madrid İlk Maça Damga Vurdu

İspanya La Liga’da lider Barcelona’nın bitime 13 hafta kala 9 puan gerisinde kalan Real Madrid, son 5 haftada mağlubiyete yer vermese de, şampiyonluk şansını zora soktu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu bir kez daha devler sahnesinde buldu. Son 16 Turu’nun ilk maçında Liverpool deplasmanına konuk olan Real Madrid, Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nin en başarılı takımı olarak, Anfiled deplasmanından galibiyetle döndü. İlk 14 dakikada 2-0 geriye düşen Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, ilk yarıda skoru 2-2’ye getirmeyi başarırken, ikinci yarı itibariyle rakibine 5-2’lik üstünlük kurdu. Tur kapısın aralayan Real Madrid, tarihi bir geri dönüşe imza attı. Son şampiyon olarak yoluna devam eden Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde etkisini geçen sezondan itibaren sürdürüyor.

Liverpool’a Mucize Gerekiyor

Liverpool evinde tarihi bir mağlubiyet yaşadı. İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk hayalleri büyük ölçüde suya düşen Jürgen Klopp ve öğrencileri, 2-0 öne geçmeyi başardığı Real Madrid karşısında, 5-2’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, 5 maç sonra devler sahnesine mağlubiyet yaşadı. İlk 14 dakikada Nunez ve Salah’ın golleriyle son şampiyona karşı 2-0’lık üstünlük kurmayı başaran Liverpool, ilk yarı sona erdiğinde soyunma odasına 2-2’lik beraberlikle girdi. İkinci yarıda ise skor 5-2’ye geldi ve konuk ekip büyük bir şok yaşadı. Tur şansını fazlasıyla zora sokan ekip, 5 maçlık Premier Lig yenilmezlik serisini ise geçtiğimiz hafta Bournemouth deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle kaybetti. Zor günler geçiren Liverpool, zorlu Real Madrid deplasmanında mucize arayacak. En az 3 farklı galibiyete ihtiyaçları var.

Real Madrid – Liverpool Maç Bilgileri

Real Madrid – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid cephesinde David Alaba ve Ferland Mendy’nin sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da Arthur, Joseph Gomez, Luis Diaz, Thiago Alcantara ve Calvin Ramsay’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Stefan Bajcetic, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah.

İddaa Tahmini

İlk maç tam anlamıyla gol düellosuna sahne oldu. Liverpool rakibine 2-0’lık üstünlük kurarken, Real Madrid sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrıldı. Liverpool’un deplasmanda en az 3 gollük bir galibiyete ihtiyacı var. Real Madrid ise büyük avantajı iyi değerlendirmek istiyor. Dev maçta karşılıklı gollerin devam edeceğini ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid deplasmanda büyük bir avantajla dönerken, Liverpool’a iç sahada da üstünlük kurmayı başardı. İç sahada galibiyeti getiren tek gol, 79. dakikada Karim Benzema’dan geldi.