sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.03.2023

Herkese merhaba. 28 Mart Salı günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 2 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Galler – Letonya: H1, 1.44 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Galler, grubun ilk maçında sürpriz bir sonuç elde etti. Grubun favorisi olarak gösterilen Hırvatistan’a konuk olan Robert Page’in ekibi mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puanı kurtaran Galler, grubun 2. maçında ise Letonya’yı konuk edecek. Hırvatistan karşısında rakip kalede buldukları tek isabetli şutları golle sonuçlandı. Letonya karşısında ise maçın net favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Galler’de önemli bir eksik bulunmuyor. Letonya, EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubunda ilk maçına çıkacak. Geçtiğimiz Cumartesi günü grupta maç oynamayan tek takım Letonya idi. Grubun ilk maçında ise Galler’in konuğu olacaklar. Letonya, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Ermenistan ile muhtemelen son 2 sırayı paylaşacaklar. Galler’e konuk olacak Letonya’da öneml bir eksik bulunmadığını da belirtelim. Galler’de moraller yerinde. Geçtiğimiz Cumartesi günü Hırvatistan deplasmanına konuk olan Robert Page’in ekibi mücadeleden 1 puan ile ayrılmayı başardı. Uzatma dakikalarında buldukları golle sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Galler, grubun 2. Maçında konuk edeceği Letonya karşısında maçın net favorisiler. Letonya ise grupta ilk maçına çıkıyor. Ermenistan ile beraber grubun zayıf halkaları olarak gösteriliyorlar. Galler’e karşı direnmeleri zor. Galler’den farklı bir galibiyet bekliyorum. Letonya’yı en az 2 farkla mağlup ederler.

Türkiye – Hırvatistan: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Stefan Kuntz’un öğrencileri, EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubuna galibiyet ile giriş yaptı. Grubun ilk maçında konuk oldukları Ermenistan deplasmanında 2-1 kazanmayı başardılar. 1-0 geriye düştüğü maçta Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle 3 puanı alan Türkiye, ilk maçlar sonunda liderliğe yükseldi. Grubun ikinci maçında ise Hırvatistan ile karşı karşıya gelecekler. Türkiye’nin özellikle grup liderliği açısından Hırvatistan karşısında puan alması son derece önemli. Eğer Türkiye bugün Hırvatistan karşısında kazanırsa, gruptan çıkma adına da çok büyük bir avantaj elde etmiş olacak. Hırvatistan’da moraller bozuk. EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubu ilk maçında Galler ile karşı karşıya gelen Hırvatistan, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Maçın büyük bir bölümünü 1-0 önde götüren Hırvatlar, uzatma dakikalarında yediği golle 1 puana razı oldu. Zlatko Dalic’in ekibi grubun 2. maçında ise lider Türkiye’ye konuk olacak. Hırvatistan’ın ilk umutlarını devam ettirmesi adına bugün alacağı galibiyet son derece önemli ama işlerinin de pek kolay olmadığını belirtmek gerekiyor. Özellikle Modric ve Kramaric’e çok büyük iş düşecek.Türkiye, EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubuna 3 puan ile başladı. Ermenistan deplasmanına konuk olan Stefan Kuntz’un ekibi 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak ilk maçlar sonunda grupta liderliğe oturdu. Grubun 2. Maçında ise Hırvatistan ile karşı karşıya gelecekler. Hırvatistan ise grubun ilk maçında puan kaybetti. Galler karşısında uzun bir süre 1-0 önde götürdükleri maçı uzatmalarda yedikleri golle 1-1 tamamladılar. 2 puan bırakan Hırvatistan, grubun 2. Maçında Türkiye deplasmanında 3 puan arayacak. Maçın favorisi Hırvatistan ama Türkiye’nin kaliteli hücum hattı ile gol bulmasını bekliyorum. Bursa’da oynanacak dev mücadelede karşılıklı goller izleriz.

Toplam İddaa Oranı: 2.41

Bets10 Bahis Oranı: 3.19