İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Osasuna İddaa Tahmini 31.03.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Haftanın açılış maçında, Mallorca ile Osasuna kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Mallorca ile Osasuna zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Mallorca galibiyetinin 2.22, beraberlik tercihinin 3.05, Osasuna galibiyetinin ise 3.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Mallorca 4 Maçtır Kazanamıyor

Mallorca, La Liga’da milli araya puan kaybı ile girmişti. Benito Villamarin’de Real Betis’in konuğu olan Javier Aguirre’nin ekibi karşılaşmayı 1-0 kaybetti. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Mallorca’da moraller bozuk. Son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Mallorca, bu hafta iç sahada konuk edeceği Osasuna karşısında kazanarak nefes almak istiyor. Maç öncesinde Mallorca’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Osasuna Mağlup Oldu

Osasuna, La Liga’da milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. El Sadar’da Villarreal’i konuk eden Osasuna’nın kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 3-0 kaybeden Osasuna’da puan kayıpları devam etti. Jagoba Arrasate’nin öğrencileri La Liga’da üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Yaşanan puan kayıplarının ardından 9. Sıraya kadar gerilediler. Bu hafta ise Mallorca’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Mallorca – Osasuna Maç Bilgileri

Mallorca – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Kike Barja

İddaa Tahmini

Mallorca, mili araya mağlubiyet ile girdi. Benito Villamarin’de konuk oldukları Real Betis’e 1-0 mağlup oldular. La Liga’da oynadıkları son 4 maçta da galibiyet alamayan Mallorca düşüşünü devam ettiriyor. Osasuna’da ligin formsuz takımlarından biri. Milli araya El Sadar’da aldıkları 3-0’lık Villarreal galibiyeti ile girdiler. Son 3 maçtır gol de atamayan bir Osasuna var. Arrasate için tehlike çanları çalmaya başladı. Mallorca, kendi sahasında iyi sonuçlar alabilen bir takım. Osasuna karşısında da favoriler. Mallorca’yı saha ve seyirci avantajı ile galibiyete bir adım daha yakın.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.98

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda da puan kayıpları devam etti. Haftanın açılış maçında Mallorca ile Osasuna golsüz berabere kaldılar.