İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Brighton Bahis Tahmini 04.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brighton deplasmanda, Bournemouth’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.45’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Bournemouth ile Brighton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Bournemouth galibiyetine 6.30, beraberlik tercihine 4.30, Brighton galibiyetine ise 1.58 verildiğini görüyoruz.

Bournemouth’dan Önemli Galibiyet

Bournemouth, geçtiğimiz hafta sonu çok önemli bir galibiyet aldı. Vitality’de Fulham’ı konuk eden Bournemouth, sahadan 2-1’lik galbiyet ile ayrıldı. İlk yarıyı 1-0 geride kapattığı maçta Tavernier ve Solanke’nin golleriyle 3 puan alan Bournemouth, kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Puanını 27’ye yükselten Gary O’Neil’ın ekibi düşme hattının da üzerine çıkmış oldu. Bu hafta Vitality’de Brighton’ı konuk edecek olan Bournemouth’da önemli bir eksik yok.

Brighton’da Avrupa Umutları

Brighton, Premier Lig’de Avrupa umutlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu AMEX’de Brentford’u ağırlayan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri karşılaşmadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Rakibi karşısında 3 kez geriye düştükleri maçtan 1 puan çıkartmayı başaran Brighton, Premier Lig’de puanını 43’e yükseltti. Liverpool’un mağlup olduğu haftada 1 puan alan Brighton, bu hafta içi Vitality’de Bournemouth’a konuk olacak. Maç öncesinde Brighton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bournemouth – Brighton Maç Bilgileri

Bournemouth – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Bournemouth, geçtiğimiz hafta sonu kümede kalma yolunda çok kritik bir galibiyet aldı. Vitality’de konuk ettikleri Fulham’ı 1-0 geriden gelip 2-1 mağlup ettiler. Gary O’Neil’ın ekibi taraftarı önünde oynadığı son 2 maçı da kazand ve düşme hattının üzerine çıktı. Brighton ise gol düellosuna sahne olan maçta Brentford ile 3-3 berabere kaldı. Avrupa umutlarını devam ettiriyorlar. Bu maçta gollere yöneleceğim. Brighton özellikle deplamanda güven vermiyor. Bournemouth’da iç sahada etkili. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton rahat kazandı. Vitality’de konuk oldukları Bournemouth’u 2-0 mağlup ettiler.