İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Aston Villa İddaa Tahmini 04.04.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta sürpriz yapan Aston Villa deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.45’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Leicester City ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Leicester City kazanır 2.50, beraberlik 3.50, Aston Villa kazanır ise 2.92 olarak açıklanmış.

Brendan Rodgers Görevden Alındı

Leicester City’de teknik direktör Brendan Rodgers’ın görevine son verildi. Geçtiğimiz hafta sonu Crystal Palace’a konuk olan Leiceter City, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son dakikada yedikleri golle puansız ayrılan Leicester City’de işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de oynadığı son 6 maçta 5 mağlubiyet alan Leicester City’de fatura Brendan Rodgers’a kesildi. King Power’da bu hafta Aston Villa’yı konuk edecek Leicester City, düşme hattında yer alıyor. Maç öncesinde Leicester City’de Youri Tielemans ve James Justin sakat olan isimler.

Aston Villa 5 Maçtır Kaybetmiyor

Aston Villa, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatmayı başardı. Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olan Aston Villa, rakibini 2-0 mağlup etti ve altın değerinde bir 3 puan aldı. Premier Lig’de son haftaların en formda takımlarından biri olan Aston Villa, Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Son 5 maçta 13 puan toplayan Unai Emery’nin öğrencileri Fulham’ın üzerine çıkmayı başardı. Bu hafta Leicester City’e konuk olacak Aston Villa’da Phillippe Coutinho ve Boubacar Kamara sakat olan isimler.

Leicester City – Aston Villa Maç Bilgileri

Leicester City – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Youri Tielemans ve James Justin sakat olan isimler. Aston Villa’da Phillippe Coutinho ve Boubacar Kamara sakat olan isimler.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Leicester City’de galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Geçen hafta Crystal Palace deplasmanında 2-1 mağlup oldular. Son 6 maçta sadece 1 puan alabilen Leicester City’de Brendan Rodgers görevden alındı. Düşme hattına kadar gerileyen Leicester City’de işler yolunda gitmiyor. Aston Villa ise Chelsea deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 2-0 mağlup eden Aston Villa, Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Aston Villa çok formda. King Power’da Leicester City karşısında puan almalarını bekliyorum. Unai Emery’nin ekibi kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.34

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa çıkışını sürdürdü. King Power’da Leicester City’i 2-1 mağlup ettiler. Leicester City’de galibiyet hasreti ise 7 maça çıktı.