İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Liverpool İddaa Tahmini 04.04.2023

İngiltere Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettirmek isteyen Liverpool deplasmanda, Chelsea’nin konuğu oluyor. Zorlu mücadeleyi saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyeblirsiniz.

Chelsea ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 2.52, beraberlik 3.55, Liverpool kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.

Chelsea’de Moraller Bozuk

Chelsea, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Stamford Bridge’de Aston Villa’yı konuk eden Maviler, karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Özellikle savunmada yapılan hatalarda Aston Villa cezayı kesti ve Chelsea, Premier Lig’de 3 maç aradan sonra mağlup oldu. Bu yenilginin ardından teknik direktör Graham Potter ile yollar da ayrıldı. Bu hafta Liverpool’u konuk edecek Chelsea’nin kazanmaktan başka çaresi yok. Maç öncesinde Chelsea’de Armando Broja’nın sakatlığı bulunuyor.

Liverpool’da Umutlar Azaldı

Liverpool, Premier Lig’de ilk 4 umutlarını iyice azalttı. Milli maç arasından önceki hafta Bournemouth deplasmanında 1-0 kaybeden Jurgen Klopp’un ekibi geçtiğimiz hafta sonu ise Etihad’da Manchester City’e farklı kaybetti. Salah’ın golüyle öne geçtikleri maçı 4-1 kaybettiler. Son 2 maçından puan çıkartamayan Liverpool’da moraller bozuk. Öte yandan bu sezon Liverpool’un deplasman karnesi de oldukça zayıf. Bu hafta Chelsea’ye konuk olacak Liverpool’da Curtis Jones’un sakatlığı bulunuyor.

Chelsea – Liverpool Maç Bilgileri

Chelsea – LiverpoolMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Armando Broja’nın sakatlığı bulunuyor. Liverpool’da Curtis Jones’un sakatlığı bulunuyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool, ilk 4 yarışında yara almaya devam ediyor. Bournemouth mağlubiyetinin ardından Etihad’da Manchester City karşısında da 4-1 kaybettiler. Özellikle öne geçtikten sonra Liverpool neredeyse sahada yoktu. Chelsea ise Stamford Bridge’de Aston Villa’ya kaybetti. Chelsea’de moraller epey bozuk. Graham Potter’da görevden alındı. Stamford Bridge’de oynanacak maçta bol gol bekliyorum. İki takımında kazanmaya ihtiyacı var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.73

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool’da puan kayıpları devam etti. Stamford Bridge’de Chelsea ile golsüz berabere kaldılar.