Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Trabzonspor İddaa Tahmini 04.04.2023

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Ankaragücü evinde, Trabzonspor karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından ekranlara gelecek.

Ankaragücü ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 3.30, beraberlik 3.60, Trabzonspor kazanır ise 2.25 olarak açıklanmış.

Beşiktaş’ı Elemeyi Başardılar

Ankaragücü’nde göreve bildiğimiz gibi Tolunay Kafkas getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına geçen hafta sonu Başakşehir karşısında çıkan Ankaragücü, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın ikinci yarısında Ali Sowe’un bir de penaltı atışından yararlanamadığını belirtelim. Ankaragücü, Türkiye Kupası çeyrek final maçında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki turda Beşiktaş’ı penaltı atışları ile elemeyi başaran Ankaragücü, Trabzonspor karşısında da tur arayacak. Maç öncesinde Ankaragücü’nde önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor Evinde Kaybetti

Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor ile karşı karşıya gelmişti. Orhan Ak yönetimindeki Bordo Mavililer, karşılaşmadan 4-3’lük mağlubiyet ile ayrıldı. Direkten dönen toplar ve kaçan pozisyonlar maçın kaderini belirledi Trabzonspor adına. Avrupa umutları iyice azalan Trabzonspor’un artık tek hedefi Türkiye Kupası şampiyonluğu. Çeyrek finalde konuk olacakları Ankaragücü deplasmanına maçın favorisiler. Trabzonspor’un bir önceki turda Ümraniyespor’u uzatmalarda elemeyi başardığını da belirtelim. Maç öncesinde Trabzonspor’da Dorukhan Toköz ve Trezeguet’in sakatlığı devam ediyor.

Ankaragücü – Trabzonspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Dorukhan Toköz ve Trezeguet’in sakatlığı devam ediyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Abdülkadir Ömür, Lazar Markovic, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir yenilgi yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Kayserispor’a 4-3 kaybettiler. Bordo Mavililerin artık Süper Lig’e havlu attığını belirtelim. Tek hedefleri Türkiye Kupası’nda şampiyonluk. Ankaragücü’de Süper Lig’de geçen haftayı mağlubiyet ile geçti. Başakşehir deplasmanında 1-0 kaybettiler. Toluna Kafkas yönetiminde çıktıkları ilk maçta mağlup oldular. Trabzonspor turun favorisi ama savunmada güven vermiyor. Ankaragücü’nün hücum hattı hareketli. Gollü bir maç izleriz. En az 3 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Ankaragücü, Ali Sowe önderliğinde 3-1 kazandı ve Türkiye Kupası’nda yarı finale yükseldi.