sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.04.2023

3 Nisan Pazartesi akşamı İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Empoli – Lecce: KGVAR, 1.73 (iddaa) – 1.98 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 28. hafta heyecanı devam ederken, Empoli sahasında Lecce’yi konuk edecek. 3 Nisan Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alırken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. 8 haftalık fikstürden 5 mağlubiyet, 3 beraberlik alan ev sahibi, son 4 haftanın tamamında mağlup oldu. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara öncesi Atalanta deplasmanına konuk olan Empoli, evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. İlk 27 haftayı 6 galibiyet, 10 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor. Kalesinde tam 36 gole engel olamayan Empoli, rakip filelere ise sadece 24 gol göndermeyi başardı. Hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kalan ev sahibi, bu hafta Lecce’yi sahasında konuk edecek. Düşme hattıyla arasında 9 puan fark bulunan Empoli, en yakın rakibi karşısında kazanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 27. haftasında Fiorentina’yı sahasında konuk eden Lecce, deplasmanda 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, üst üste 4. yenilgisini yaşadı. Son 4 haftada Sassuolo, İnter, Torino ve Fiorentina’ya kaybeden konuk ekip, adım adım küme düşme hattına yaklaştı. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaramayan Marco Baroni’nin öğrencileri, bitime 11 hafta kala düşme hattının 8 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Son 4 haftanın en zayıf performanslarından birini sergileyen Lecce, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. Milli ara dönüşünde Empoli deplasmanına çıkacak olan konuk ekip, en yakın rakibi karşısında da galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Son haftalarda maç kazanmakta ve kalesini gole kapatmakta zorlanan Empoli ve Lecce, adım adım küme düşme hattına yaklaştı. İki takımda aradan galibiyetle dönerek, kötü gidişata son vermek istiyor. Empoli ve Lecce’nin kalesini gole kapatmayı başaramayacağını ve mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

Sassuolo – Torino: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; Sassuolo sahasında Torino’yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 28. hafta mücadelesi, 3 Nisan Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya aldığı üst üste galibiyetlerle damga vurdu. Bu sezon ilk kez üst üste 4 galibiyet almayı başaran ev sahibi, Lecce, Cremonese, Roma ve Spezia engellerini kayıpsız geçti. Alessio Dionisi ve öğrencileri, milli araya çok formda ve moralli girdi. 27 haftayı 10 galibiyet, 6 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Sassuolo, 36 puanla 12. sırada yer aldı. Düşme hattıyla puan farkını 17’ye kadar çıkarmayı başaran ev sahibi, bitime 11 hafta kala ligde rahat bir nefes almayı başardı. Milli ara dönüşü sahasında Torino’yu konuk edecek olan Sassuolo, deplasmanda mağlup etmeyi başardığı Torino karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Torino, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 27 haftayı 10 galibiyet, 7 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakırken, 37 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Düşme hattından uzak kalmayı başaran Ivan Juric’in öğrencileri, kalesinde gördüğü 33 gole karşılık, rakip fileleri 29 kez havalandırmayı başardı. Milli ara öncesi Bologna ve Lecce karşısında üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekip, lider Napoli karşısında ise 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Napoli maçına kadar üst üste 2 galibiyet almayı başaran ve kalesini 180 dakika boyunca gole kapatan Torino, lider karşısında ise hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kaldı. Milli ara dönüşü Sassuolo deplasmanına çıkacak olan Torino, ligdeki en yakın rakibini mağlup ederek, üst sıraları zorlamaya devam etmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında etkili olmayı başaran Sassuolo ve Torino, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.75

intobet Bahis Oranı: 3.66