İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Brentford İddaa Tahmini 05.04.2023

İngiltere Premier Lig’de ilk 4 umutlarını sürdürmek isteyen Manchester United iç sahada, Brentford karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Manchester United ile Brentford takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Manchester United galibiyetine 1.65, beraberlik tercihine 4.30, Brentford galibiyetine ise 5.30 verildiğini görüyoruz.

Manchester United 3 Maçtır Kazanamıyor

Manchester United, Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’da Newcastle United’a konuk olan Erik ten Hag’ın ekibi mücadeleden puansız ayrıldı. Rakibine 2-0 mağlup olan Manchester United’da moraller bozuk. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamıyorlar ve bu 3 maçlık süreçte sadece 1 puan alabildiler. Öte yandan ilk 4 umutları da yavaş yavaş azalmaya başladı. Bu hafta ise Old Trafford’da Brentford’u konuk edecekler. Maç öncesinde Manchester United’da Christian Eriksen, Donny Van De Beek ve Alejandro Garnacho’nun sakatlıkları devam ediyor. Carlos Casemiro ise kart cezalısı.

Brentford’da Avrupa Umutları

Brentford, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de Brighton’ın konuğu olan Brentford, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 5 puan toplayan Thomas Frank’ın ekibinde ilk 6 umutları devam ediyor. Liverpool’un puan kaybettiği haftada alınan 1 puanın bile önemi büyük. Bu hafta içi ise Old Trafford’da Manchester United’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Brentford’da Kristoffer Ajer, Frank Onyeka ve Keane Lewis-Potter’ın sakatlıkları sürüyor.

Manchester United – Brentford Maç Bilgileri

Manchester United – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Christian Eriksen, Donny Van De Beek ve Alejandro Garnacho’nun sakatlıkları devam ediyor. Carlos Casemiro ise kart cezalısı. Brentford’da Kristoffer Ajer, Frank Onyeka ve Keane Lewis-Potter’ın sakatlıkları sürüyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Manchester United’ın Premier Lig’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Newcastle United deplasmanında 2-0 kaybeden Kırmızı Şeytanlar, ilk 4 yarışında yara aldı. Üst üste 3 maçtır kazanamayan Manchester United’da moraller bozuk. Brentford ise Brighton deplasmanından 1 puan ile döndü. Mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrılan Brentford, galibiyeti kaçırdı diyebiliriz. Maçın favorisi Manchester United ve bu hafta reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Manchester United, haftayı 3 puan ile kapatarak moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United 3 maç sonra kazandı. Brentford’u tek golle 1-0 mağlup ederek ilk 4 umutlarını sürdürdüler.