İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Newcastle United Bahis Tahmini 05.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Geçen haftayı kazanarak geçen iki takım, West Ham ile Newcastle United kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 22.00’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

West Ham ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 3.50, beraberlik 3.55, Newcastle United kazanır ise 2.18 olarak açıklanmış.

West Ham Sürpriz Peşinde

West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Southampton’ı tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Kümede kalma yolunda çok kritik bir galibiye alan West Ham’da moraller yerinde. Southampton karşısında galibiyeti getiren golün ise savunmacı Nayef Aguerd’den geldiğini belirtelim. Düşme hattının 1 puan üzerinde yer alan West Ham bu hafta evinde, Newcastle United’ı konuk edecek. Maç öncesinde West Ham’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Newcastle United Evinde Kazandı

Newcastle United, Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Eddie Howe’un öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’da konuk ettiği Manchester United karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup eden Newcastle United, ilk 4 umutlarını da devam ettirdi. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçı da kazanan Newcastle United, bu hafta konuk olacağı Aston Villa karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Newcastle United’da Miguel Almiron ve Anthony Gordon’un sakatlıkları sürüyor.

West Ham – Newcastle United Maç Bilgileri

West Ham – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Miguel Almiron ve Anthony Gordon’un sakatlıkları sürüyor.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Ryan Fraser, Bruno Guimares, Saint Allan Maximin, Joelinton, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Newcastle United’da galibiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’da Manchester United’ı konuk eden Newcastle United, rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de üst üste 3. Galibiyetini aldılar ve Şampiyonlar Ligi umutları iyice arttı. West Ham ise son sıradaki Southampton’ı tek golle geçti. Kümede kalma yolunda çok önemli bir galibiyet elde ettiler ama bu hafta işleri zor. Newcastle United, son haftalarda çok iyi oynuyor. West Ham karşısında da favoriler ve kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.18

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United farklı kazandı. West Ham deplasmanında 5-1 kazanan Newcastle United, üst üste 4. galibiyetini elde etti.