Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Başakşehir İddaa Tahmini 05.04.2023

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan devam ediyor. Başakşehir deplasmanda, Galatasaray’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da A SPOR kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray ile Başakşehir zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Galatasaray galibiyetinin 1.75, beraberlik tercihinin 4.00, Başakşehir galibiyetinin ise 5.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Galatasaray Moralli

Galatasaray’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor karşısında son dakikada bulduğu gollerle 3 puan almayı başaran Sarı Kırmızılılar, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 9 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Türkiye Kupası’nda ise bu hafta içi Başakşehir’i konuk edecekler. Başakşehir karşısında bu sezon Süper Lig’de 7 gollü bir galibiyet alan Sarı Kırmızılılar, Türkiye Kupası’nda da maçın ve turun net favorisi. Galatasaray’ın taraftarı önünde rahat bir galibiyet almasını bekliyorum.

Başakşehir Sürpriz Arayacak

Başakşehir, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Ankaragücü’nü tek golle 1-0 mağlup ettiler. Serdar Gürler’in tek golüyle 3 puanı alan Başakşehir, Süper Lig’de 4 maç aradan sonra galibiye sevinci yaşadı ve kötü gidişatı sonlandırdı. Türkiye Kupası’nda ise bir önceki turda Fatih Karagümrük’ü penaltı atışları ile geçen ve tur atlayan Emre Belözoğlu’nun ekibi çeyrek finalde Galatasaray’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray – Başakşehir Maç Bilgileri

Galatasaray – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Nicola Zaniolo, Milot Rashica, Mauro Icardi

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Daniel Aleksic, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Stefano Okaka

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de Konyaspor mağlubiyetinin ardından Adana Demirspor karşısında 2-0 kazanan Sarı Kırmızılılar, liderliğini devam ettirdi. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 9 puan önüne geçtiler. Başakşehir ise kötü gidişatı sonlandırdı ve geçen hafta sonu iç sahada konuk ettiği Ankaragücü’nü tek golle geçti. 4 maçlık kazanamama serisini bitirmiş oldular. Türkiye Kupası’nda Galatasaray, Başakşehir karşısında maçın favorisi. Ligde iki takım karşı karşıya gelmiş ve Galatasaray rakibini 7-0 mağlup etmişti. Galatasaray’dan bu karşılaşmada da galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir adını yarı finale yazdırdı. Galatasaray’ı deplasmanda 3-2 mağlup ederek sürpriz yaptılar.