İddaa Tahminleri ve Analizleri

Barcelona Real Madrid İddaa Tahmini 05.04.2023

İspanya Kral Kupası’nda El Clasico heyecanı yaşanacak. Real Madrid deplasmanda, Barcelona’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Tivibu Spor kanalından takip edilebilecek.

Barcelona ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Barcelona kazanır 2.28, beraberlik 3.50, Real Madrid kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış.

Barcelona Avantajlı Taraf

Barcelona’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da 3 puan almayı başaran Barcelona, Elhe deplasmanından 4 gollü galibiyet ile dönmüştü. Elche’yi 4-0 ile geçen Barcelona, en yakın takipçisi Real Madrid ile arasında 12 puanlık farkı da korumuş oldu. Bu hafta içi ise Real Madrid ile İspanya Kral Kupası’nda karşı karşıya gelecekler. İlk maçı Santiago Bernabeu’da 1-0 kazanan Barcelona, avantajlı olan taraf. Maç öncesinde Barcelona’da Pedri, Ousmane Dembele ve Andreas Christensen sakat olan isimler.

Real Madrid’den 3 Puan

Real Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Valladolid karşısında farklı bir galibiyet aldı. Rakibini 6-0 mağlup eden Carlo Ancelotti’nin öğrencileri 2. Sıradaki yerini korudu. Lider Barcelona’nın tam 12 puan gerisindeler. Bu hafta içi ise Barcelona ile İspanya Kral Kupası’nda mücadele edecekler. İlk maçı Santiago Bernabeu’da 1-0 kaybeden Real Madrid’in rövanş maçında da işi zor olacak. Real Madrid’in turu geçebilmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de kaleci Thiabaut Courtois ve Ferland Mendy’nin sakatlıkları sürüyor.

Barcelona – Real Madrid Maç Bilgileri

Barcelona – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Pedri, Ousmane Dembele ve Andreas Christensen sakat olan isimler.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Raphinha, Ferran Torres, Ansu Fati, Robert Lewandowski

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Barcelona’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Elche deplasmanında 4 golle kazanan Xavi’nin ekibi şampiyoluğa koşuyor. En yakın takipçisi Real Madrid’in 12 puan önünde liderliğini sürdürüyorlar. Real Madrid ise geçen hafta Espanyol’u 6 golle geçerek moral buldu. Kral Kupası’nda Barcelona’ya karşı ilk maçı 1-0 kaybettiler. Finale çıkmaları için en az 2 farklı kazanmaları gerekiyor. Son dönemde Real Madrid’in Barcelona’ya karşı şansı da pek tutmuyor. Barcelona favori taraf. Xavi’nin ekibi Camp Nou’da rövanş maçını da kazanarak ikinci finalist olur.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.67

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid farklı kazandı. El Clasico’da Barcelona’yı 4-0 mağlup ettiler ve Kral Kupası’nda finale çıktılar.