sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 07.04.2023

İddaa fikstüründe 7 Nisan Cuma akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini, kupon haline getirdik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Lens – Strasbourg: KGVAR, 1.78 (iddaa) – 2.00 (intobet) ; Lens iç sahada Strasbourg’u konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 30. hafta mücadelesi, 7 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Mücadele beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Lens son haftalarda oldukça iyi bir form grafiği oraya koydu. Liderin milli ara dönüşünde puan kayıplarına devam etmesiyle birlikte, Franck Haise ve öğrencileri, Marsilya’yı geçerek, zirvenin en yakın takipçisi haline geldi. Son 6 haftada mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, 4 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Son 3 hafta gol dahi yemeden kazanmayı başaran Lens, Clermont, Angers ve Rennes karşısında toplam 8 gol buldu. Lider ile arasındaki puan farkını 6’ya kadar indirmeyi başaran ev sahibi, zirvenin en yakın takipçisi olarak son 9 haftaya girmeyi başardı. Sahasında Stras’ourg’u konuk edecek olan Lens, harika savunma ve hücum performansını, ligde kalma mücadelesi veren rakibi karşısında tam gaz sürdürmek istiyor. Lens son haftalardaki form grafiğiyle güven vermeyi başardı. Strasbourg cephesinde teknik adam hamlelerine rağmen, küme düşme tehlikesi devam ediyor. Fransa Ligue 1’de 28. hafta geride kalırken, 3 kez teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, düşme hattıyla aynı puana sahip. Frederic Antonetti hamlesinin ardından son 6 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Strasbourg’un, kümede kalma savaşı devam ediyor. Son olarak milli ara dönüşünde Monaco deplasmanına konuk olan ekip, sahadan 4-3’lük mağlubiyetle ayrıldı ve 10 kişi kalan Monaco’ya diş geçiremedi. 29 haftadan sadece 5 galibiyet çıkarabilen Strasbourg, bu galibiyetlerin 2’sini yeni hocasıyla son 6 haftada aldı. Kümede kalma savaşı veren konuk ekip, bu hafta liderin en yakın takipçisi Lens’e deplasmanda konuk olacak. Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken, bir tarafta şampiyonluk mücadelesi veren Lens, diğer tarafta ise ligde kalma savaşı veren Strasbourg var. Ligin en formda takımları arasında yer alan Lens ile teknik adam hamlesiyle daha etkili olmaya başlayan Strasbourg’un, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Salernitana – İnter: MS 2, 1.27 (iddaa) – 1.46 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 29. hafta heyecanı devam ederken, 7 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak mücadelede, Salernitana ile İnter karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Salernitana’nın son 5 maçta form grafiği yükseldi. Yeni hocasıyla mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, 5 haftalık fikstürde 4 beraberlik, 1 galibiyete imza attı. Paulo Sousa göreve geldikten sonra, İtalya Serie A Ligi’nde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, düşme hattıyla puan farkının 9’a kadar çıkardı ve kısa süreliğine de olsa rahat bir nefes almayı başardı. Son 4 haftada Sampdoria Milan, Bologna ve Spezia ile berabere kalan Salernitana, son 3 haftanın tamamında skor üretmeyi başarırken, kalesini gole kapatamadı. Yeni hocasıyla moral bulan ev sahibi, milli ara dönüşünde Spezia ile berabere kalırken, bu hafta İnter karşısında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde üst üste mağlubiyetler yaşayan İnter, İtalya Kupası Yarı Final Turu’nun ilk maçında ise Juventus’a diş geçiremedi ve deplasmanda alınan 1-1’lik beraberlikle, final şansını iç sahaya taşıdı. Olaylı maçta 9 kişi kalan İnter, ligde 2 hafta önce mağlup olduğu Juventus ile 1-1 berabere kalmayı başardı. İnzaghi ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise son 3 haftayı Spezia, Juventus ve Fiorentina mağlubiyetleriyle geride bıraktı. Son 3 haftada aldığı mağlubiyetlerle şampiyonluk şansını kaybeden konuk ekip, bitime 10 hafta kala kendisine 4. sırada yer buldu. Son 3 haftada kalesini 4 gole kapatamayan İnter, rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebildi. Son 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramadılar. İnter kötü gidişata Salernitana karşısında son vermek istiyor. Son 4 maçından galibiyet çıkaramayan İnter, Salernitana deplasmanında galibiyet hasretine son vermek istiyor. Ligde 3 haftadır üst üste mağlubiyetler alan ve üst sıra savaşında geriye düşen İnter, kabusa bu hafta son vermeyi başaracak ve evine 3 puanla dönecektir.

Lecce – Napoli: MS 2, 1.45 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin 16. sırasında yer alan Lecce, 7 Nisan Cuma akşamı sahasında lider Napoli’yi konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 10 haftaya girilirken, Lecce’nin kümede kalma mücadelesi devam ediyor. Marco Baroni ve öğrencileri, bu sezon ligde zor günler geçirirken, bir türlü toparlanmayı başaramadı ve alt sıralardan kurtulamadı. Son 5 haftanın tamamında mağlup olan ev sahibinde, milli ara kötü gidişata çare olmadı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Empoli deplasmanından 1-0’lık yenilgiyle dönen Lecce, üst üste 5. mağlubiyetini yaşarken, son 5 haftanın tamamında skor üretmeyi başaramadı. Düşme hattıyla puan farkının 8’e kadar inmesine engel olamayan ev sahibi, bu hafta sahasında lider Napoli’yi konuk edecek. Son haftalarda iyi performanslar sergilemekten uzak kalan Lecce’nin lider karşısında işi oldukça zor. İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, bu sezonki ilk hezimetini milli ara dönüşünde yaşadı. İç sahada konuk ettiği Milan karşısında 4-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, bu sezon hem Şampiyonlar Ligi hem de İtalya Serie A Ligi’ndeki en ağır yenilgisini yaşadı. Bitime 10 hafta kala Serie A Ligi’nin liderlik koltuğunda oturmayı başaran Spalletti ve öğrencileri, en yakın rakibinin 16 puan üzerinde, son 10 haftaya girmeyi başardı. Hala şampiyonluk yolunda önemli bir avantaja sahip olan konuk ekip, Milan hezimetini unutturmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon sadece 3 kez derbi mağlubiyeti yaşayan Napoli, geri kalan 25 haftadan 23 galibiyet, 2 beraberlikle 71 puan toplamayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezonki en ağır mağlubiyetini milli ara dönüşünde yaşayan Napoli, liderlik koltuğunda oturmaya devam ederken, Milan hezimetinin ardından çabuk toparlanmak istiyor. Napoli’nin bu hafta Lecce deplasmanından 3 puanla çıkacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.27

intobet Bahis Oranı: 4.90