İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Napoli İddaa Tahmini 07.04.2023

İtalya Serie A Ligi’nin 16. sırasında yer alan Lecce, 7 Nisan Cuma akşamı sahasında lider Napoli‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lecce galibiyetine 5.80, beraberliğe 3.70, Napoli galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.70 oran kazandırıyor.

Lecce 5 Maçtır Mağlup

İtalya Serie A Ligi’nde son 10 haftaya girilirken, Lecce’nin kümede kalma mücadelesi devam ediyor. Marco Baroni ve öğrencileri, bu sezon ligde zor günler geçirirken, bir türlü toparlanmayı başaramadı ve alt sıralardan kurtulamadı. Son 5 haftanın tamamında mağlup olan ev sahibinde, milli ara kötü gidişata çare olmadı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Empoli deplasmanından 1-0’lık yenilgiyle dönen Lecce, üst üste 5. mağlubiyetini yaşarken, son 5 haftanın tamamında skor üretmeyi başaramadı. Düşme hattıyla puan farkının 8’e kadar inmesine engel olamayan ev sahibi, bu hafta sahasında lider Napoli’yi konuk edecek. Son haftalarda iyi performanslar sergilemekten uzak kalan Lecce’nin lider karşısında işi oldukça zor.

Napoli Lige Mağlubiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, bu sezonki ilk hezimetini milli ara dönüşünde yaşadı. İç sahada konuk ettiği Milan karşısında 4-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, bu sezon hem Şampiyonlar Ligi hem de İtalya Serie A Ligi’ndeki en ağır yenilgisini yaşadı. Bitime 10 hafta kala Serie A Ligi’nin liderlik koltuğunda oturmayı başaran Spalletti ve öğrencileri, en yakın rakibinin 16 puan üzerinde, son 10 haftaya girmeyi başardı. Hala şampiyonluk yolunda önemli bir avantaja sahip olan konuk ekip, Milan hezimetini unutturmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon sadece 3 kez derbi mağlubiyeti yaşayan Napoli, geri kalan 25 haftadan 23 galibiyet, 2 beraberlikle 71 puan toplamayı başardı.

Lecce – Napoli Maç Bilgileri

Lecce – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce’de Marin Pongracic’in sakatlığı devam ediyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Giuseppe Pezzella, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Lorenzo Colombo.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Amir Rrahmani, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde bu sezonki en ağır mağlubiyetini milli ara dönüşünde yaşayan Napoli, liderlik koltuğunda oturmaya devam ederken, Milan hezimetinin ardından çabuk toparlanmak istiyor. Napoli’nin bu hafta Lecce deplasmanından 3 puanla çıkacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, deplasmandan galibiyetle çıkmayı başardı. Salernitana’ya 2 golle üstünlük kuran Spalletti ve öğrencileri, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.