İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana İnter Bahis Tahmini 07.04.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 29. hafta heyecanı devam ederken, 7 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak mücadelede, Salernitana ile İnter karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

intobet, Salernitana galibiyetine 7.10, beraberliğe 4.60, İnter galibiyetine ise 1.46 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.71, 2.5 Alt 2.14 oran kazandırıyor.

Salernitana Yeni Hocasıyla Kaybetmedi

Salernitana’nın son 5 maçta form grafiği yükseldi. Yeni hocasıyla mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, 5 haftalık fikstürde 4 beraberlik, 1 galibiyete imza attı. Paulo Sousa göreve geldikten sonra, İtalya Serie A Ligi’nde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, düşme hattıyla puan farkının 9’a kadar çıkardı ve kısa süreliğine de olsa rahat bir nefes almayı başardı. Son 4 haftada Sampdoria Milan, Bologna ve Spezia ile berabere kalan Salernitana, son 3 haftanın tamamında skor üretmeyi başarırken, kalesini gole kapatamadı. Yeni hocasıyla moral bulan ev sahibi, milli ara dönüşünde Spezia ile berabere kalırken, bu hafta İnter karşısında galibiyet arayacak.

İnter Düşüşe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nde üst üste mağlubiyetler yaşayan İnter, İtalya Kupası Yarı Final Turu’nun ilk maçında ise Juventus’a diş geçiremedi ve deplasmanda alınan 1-1’lik beraberlikle, final şansını iç sahaya taşıdı. Olaylı maçta 9 kişi kalan İnter, ligde 2 hafta önce mağlup olduğu Juventus ile 1-1 berabere kalmayı başardı. İnzaghi ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise son 3 haftayı Spezia, Juventus ve Fiorentina mağlubiyetleriyle geride bıraktı. Son 3 haftada aldığı mağlubiyetlerle şampiyonluk şansını kaybeden konuk ekip, bitime 10 hafta kala kendisine 4. sırada yer buldu. Son 3 haftada kalesini 4 gole kapatamayan İnter, rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebildi. Son 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramadılar. İnter kötü gidişata Salernitana karşısında son vermek istiyor.

Salernitana – İnter Maç Bilgileri

Salernitana – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter cephesinde bu hafta Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığı devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Flavius Daniliuc, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Robin Gosens, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Henrikh Mkhitaryan, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

Son 4 maçından galibiyet çıkaramayan İnter, Salernitana deplasmanında galibiyet hasretine son vermek istiyor. Ligde 3 haftadır üst üste mağlubiyetler alan ve üst sıra savaşında geriye düşen İnter, kabusa bu hafta son vermeyi başaracak ve evine 3 puanla dönecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.27

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.46

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarıdan rakibine üstünlük kurmayı başaran İnter, devre arasına Robin Gosens golüyle 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarıda skor avantajını iyi değerlendiremedi ve Salernitana deplasmanından 1 puanla dönerek, puan kayıplarına devam etti.