Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Strasbourg İddaa Tahmini 07.04.2023

Lens iç sahada Strasbourg‘u konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 30. hafta mücadelesi, 7 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Mücadele beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Lens galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.70, Strasbourg galibiyetine ise 6.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Lens Zirve Takibinde

Lens son haftalarda oldukça iyi bir form grafiği oraya koydu. Liderin milli ara dönüşünde puan kayıplarına devam etmesiyle birlikte, Franck Haise ve öğrencileri, Marsilya’yı geçerek, zirvenin en yakın takipçisi haline geldi. Son 6 haftada mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, 4 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Son 3 hafta gol dahi yemeden kazanmayı başaran Lens, Clermont, Angers ve Rennes karşısında toplam 8 gol buldu. Lider ile arasındaki puan farkını 6’ya kadar indirmeyi başaran ev sahibi, zirvenin en yakın takipçisi olarak son 9 haftaya girmeyi başardı. Sahasında Stras’ourg’u konuk edecek olan Lens, harika savunma ve hücum performansını, ligde kalma mücadelesi veren rakibi karşısında tam gaz sürdürmek istiyor. Lens son haftalardaki form grafiğiyle güven vermeyi başardı.

Strasbourg Tehlikeyi Atlatamadı

Strasbourg cephesinde teknik adam hamlelerine rağmen, küme düşme tehlikesi devam ediyor. Fransa Ligue 1’de 28. hafta geride kalırken, 3 kez teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, düşme hattıyla aynı puana sahip. Frederic Antonetti hamlesinin ardından son 6 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Strasbourg’un, kümede kalma savaşı devam ediyor. Son olarak milli ara dönüşünde Monaco deplasmanına konuk olan ekip, sahadan 4-3’lük mağlubiyetle ayrıldı ve 10 kişi kalan Monaco’ya diş geçiremedi. 29 haftadan sadece 5 galibiyet çıkarabilen Strasbourg, bu galibiyetlerin 2’sini yeni hocasıyla son 6 haftada aldı. Kümede kalma savaşı veren konuk ekip, bu hafta liderin en yakın takipçisi Lens’e deplasmanda konuk olacak.

Lens – Strasbourg Maç Bilgileri

Lens – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Jimmy Cabot ve Adam Buksa’nın sakatlıkları devam ediyor. Strasbourg takımında ise Maxime Le Marchand’ın sakatlığı devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Ismael Doukoure, Maxime Morgan Sanson, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dany Jean, Adrien Thomasson, Dimitri Lienard, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken, bir tarafta şampiyonluk mücadelesi veren Lens, diğer tarafta ise ligde kalma savaşı veren Strasbourg var. Ligin en formda takımları arasında yer alan Lens ile teknik adam hamlesiyle daha etkili olmaya başlayan Strasbourg’un, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.78

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, zirve yarışındaki Lens, küme düşme tehlikesindeki Strasbourg’a 2 golle üstünlük kurmayı başardı ve haftayı 3 puanla kapattı. Kazananları tebrik ederiz.