Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Köln Maç Tahmini 08.04.2023

Almanya Bundesliga‘da 27. hafta heyecanı yaşanırken, 8 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da, Augsburg ile Köln karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

Betroad, Augsburg galibiyetine 2.84, beraberliğe 3.47, Köln galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Augsburg 3 Haftadır Kazanamıyor

Almanya Bundesliga’da iç saha etkisini sürdürmeyi başaran Augsburg, deplasmanda ise puan kayıplarına devam ediyor. Taraftarı önünde 5 maçtır mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, deplasmanda ise 9 maçtır galibiyete hasret. Milli ara dönüşünde Wolfsburg deplasmanına konuk olan ve evine 2-2’lik beraberlikle dönen Enrico Maassn’ın öğrencileri, düşme hattına bir adım daha yaklaştı. 26 haftadan 29 puan toplamayı başarabilen Augsburg, düşme hattından 7 puan uzaklıkta son 8 haftaya giriyor. Son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 yenilgi alan ev sahibi, puan kayıplarına bu hafta Köln karşısında son vermek istiyor.

Köln Alt Sıralardan Kurtulamadı

Köln cephesinde galibiyet hasreti tam 6 haftaya çıktı. Son 6 haftadan 4 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Köln, adım adım düşme hattına yakınlaştı. Milli ara dönüşü iç sahada Mönchengladbach ile golsüz berabere kalan Steffen Baumgart ve öğrencilerinin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 6’ya kadar indi. 26 haftayı 6 galibiyet, 10 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Köln, kalesinde gördüğü 44 gole karşılık, rakip filelere sadece 33 gol gönderebildi. Zor günler geçiren ve düşme tehlikesi yaşayan konuk ekip, bu hafta en yakın rakiplerinden Augsburg karşısında galibiyet arayacak.

Köln – Augsburg Maç Bilgileri

Augsburg – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg cephesinde Oxford, Valentin ve Ermedin Demirovic’in kart cezası bulunuyor. Dorsch, Hahn ve Yeboah’ın ise sakatlıkları devam ediyor. Köln cephesinde ise Florian Dietz’in sakatlığı devam ediyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Robert Gumny, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Mergim Berisha, Arne Engels, Drena Beljo, Ruben Vargas.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da alt sıralardan kurtulmayı başaramayan ve düşme tehlikesi yaşayan Augsburg ve Köln, bu hafta kötü gidişata son vermek istiyor. İki takımına mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln deplasmanda galibiyet hasretine son verdi. Mücadelede iki takımda rakip fileleri havalandırmayı başarırken, deplasmandan 3 puanı Köln 3 golle aldı.