Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Union Berlin İddaa Tahmini 08.04.2023

Almanya Bundesliga‘da zirvenin en yakın 2 takipçisi 8 Nisan Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Borussia Dortmund‘un sahasında Union Berlin‘i konuk edeceği mücadele, Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Betroad, Borussia Dortmund galibiyetine 1.63, beraberliğe 4.14, Union Berlin galibiyetine ise 5.37 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.85, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Borussia Dortmund Liderliği Kaybetti

Borussia Dortmund önce Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu kaybetti, ardından Almanya DFB Kupası’na veda etti. Milli ara öncesi 10 haftalık yenilmezlik serisiyle Almanya Bundesliga’nın yeni lideri olmayı başaran Sarı Siyahlılar, milli ara dönüşünde liderlik koltuğunu kaybetti. Bayern Münih deplasmanında çıktıkları Der Klassiker mücadelesi 4-2’lik mağlubiyetle sona erdi. Ligde bitime 8 hafta kala liderliği kaybeden Dortmund, Almanya DFB Kupası’nda ise Yarı Final biletini Leipzig’e kaptırdı. İki kulvarda birden üst üste darbeler alan ev sahibi, bu hafta sahasında en yakın rakiplerinden Union Berlin’i konuk edecek. Sarı Siyahlıların toparlanmak için galibiyete ihtiyacı var.

Union Berlin’de Rüya Devam Ediyor

Milli aradan Almanya Bundesliga’ya galibiyetle dönmeyi başaran Union Berlin, zirve takibini sürdürüyor. Stuttgart engelini iç sahada 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Urs Fischer ve öğrencileri, Frankfurt karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından hem hücum hem de savunma etkisini sürdürmeyi başardı. Son 2 hafta kalesinde gole geçit vermeyen ve 5 kez rakip fileleri havalandıran Union Berlin, ligde kısa bir süre önce mağlup ettiği Frankfurt ile hafta içi Almanya DFB Kupası’nda karşı karşıya gelirken, kupa serüvenine 2-0’lık mağlubiyetle veda etti. Rüya gibi bir sezon geçiren Union Berlin, liderin 4 puan gerisinde son 8 haftaya girmeyi başardı. Urs Fischer ve öğrencileri, tamamen lige odaklandı.

Borussia Dortmund – Union Berlin Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund cephesinde Sebastien Haller ve Nico Schlotterbeck’in sakatlıkları devam ediyor. Union Berlin cephesinde Andras Schafer’in sakatlığı devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Jude Bellingham, Marco Reus, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Bynoe-Gittens, Marius Wolf, Anthony Modeste, Marco Reus.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Roussillon, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da liderliği kaybeden, hafta içi ise Almanya DFB Kupası’na veda eden Dortmund, taraftarı önünde toparlanmak istiyor. Dortmund’un en yakın rakibi Union Berlin’i iç sahada mağlup edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçta kazanan Dortmund oldu. Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren mücadelede, Dortmund kalesinde 1 gole izin verdi ve rakibine 2 golle üstünlük kurdu.