İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Monza Maç Tahmini 08.04.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 29. hafta heyecanı yaşanırken, 8 Nisan Cumartesi gününde, Udinese ile Monza karşı karşıya gelecek. Saat 13:30’da sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Dacia Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Udinese galibiyetine 2.12, beraberliğe 3.45, Monza galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda.

Udinese Deplasmanda Kaybetti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, İtalya Serie A Ligi’ne mağlubiyetle döndü. Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta mağlubiyete yer vermeyen Andrea Sottil’in öğrencileri, aradan Bologna deplasmanında geri dönerken, sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Empoli ve Milan karşısında harika performanslar sergilemeyi başaran Udinese, ara dönüşünde ise hem hücum hem de savunma hattında etkisiz kaldı. Bitime 10 hafta kala 38 puanla 11. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, düşme hattından uzak, rahat bir konumda yer alıyor. Milli aradan etkisiz bir geri dönüş yapan Udinese, iç sahada yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Monza Puan Kayıplarını Sürdürdü

Monza, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Ligin yeni temsilcileri arasında en iyi performans grafiğini sergileyen Monza, 28 haftayı 9 galibiyet, 7 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakırken, 34 puanla 13. sırada yer aldı. Raffaele Palladino ve öürencilerinin, düşme hattıyla arasında 15 puan fark bulunuyor. Düşme tehlikesinden uzak, yoluna devam etmeyi başaran konuk ekip, son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Milli ara öncesi Hellas Verona ve Cremonese karşısında 1’er puana razı gelen konuk ekip, milli ara dönüşünde ise iç sahada Lazio’ya 2-0’lık skorla kaybetti. Son maçta pozisyon üretmekte zorlanan Monza, kalesini gole kapatmakta da zorlandı.

Udinese – Monza Maç Bilgileri

Udinese – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese’de Thiago Motta kart cezalısı. Ebosse ve Deulofeu’nun sakatlıkları devam ediyor. Monza’da ise Gianluca Caprari kart cezalısı.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Enzo Ebosse, Sandi Lovric, Florian Thauvin, Walace, Jaka Bijol, Beto, Isaac Success.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Patrick Ciurria, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Dany Mota, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nin 28. haftasında mağlup olan Udinese ve Monza, puan kayıplarına bu hafta son vermek istiyor. Ligde rahat konumda yer alan iki takımında, bu hafta puan kayıplarını sürdürse dahi, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole ev sahipliği yapan mücadelede, Udinese ve Monza birbirlerine üstünlük kuramadı. İki takımda hücum hattında etkili olurken, savunmada aynı başarıyı göstermedi ve sahadan 1’er puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.