Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice PSG İddaa Tahmini 08.04.2023

İddaa fikstüründe 8 Nisan Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, 12 haftadır mağlubiyet yaşamayan Nice ile lider PSG karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 22:00.

intobet, Nice galibiyetine 3.70, beraberliğe 4.15, PSG galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Nice Cephesinde Digard Etkisi

Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken, ev sahibi Nice 12 maçlık yenilmezlik serisiyle son viraja harika bir giriş yapıyor. Didier Digard’ın göreve gelişiyle birlikte mağlubiyet yüzü görmeyen ev sahibi, 6 beraberlik, 6 galibiyete imza attı. Milli ara dönüşünde Angers ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Nice, ligin en zayıf halkası karşısında puan kaybına engel olmayı başaramasa da, yenilmezlik serisini sürdürmeyi başardı. Üst sıra takibine hız kesmeden devam eden Nice, bu hafta sahasında lider PSG’yi konuk edecek. 12 maçlık yenilmezlik serisini korumak isteyen ev sahibi, 29 hafta sonunda 38 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 26 gole izin verdi. Laborde ve Pepe ikilisi özellikle teknik adam değişikliğinin ardından, hücum hattındaki etkisini arttırdı.

PSG’den Önemli Kayıplar

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi vedasının ardından rotasını lige çevirirken, üst üste alınan mağlubiyetlerle birlikte, liderlik koltuğunu tehlikeye attı. Teknik adam Christophe Galtier son haftalarda eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, PSG son 2 hafta iç sahada Rennes ve Lyon’a kaybetti. Son 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramayan konuk ekip, en yakın rakibi Lens ile puan farkının 6’ya kadar inmesine engel olamadı. Bitime 9 hafta kala büyük bir avantajı kaybeden PSG, bu hafta Nice deplasmanına konuk olacak. Messi son haftalarda büyük protestolarla karşı karşıya kalırken, PSG’nin toparlanmak için galibiyete ihtiyacı var. Konuk ekip 2 haftadır mağlup olmasına rağmen, toparlanacak kadro kalitesine sahip.

Nice – PSG Maç Bilgileri

Nice – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice cephesinde Sofiane Diop ve Youcef Atal’ın sakatlıkları devam ediyor. PSG’de ise Presnel Kimpembe, Neymar ve Nordi Mukiele’nin sakatlıkları devam ediyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Aaron Ramsey, Pablo Paulino Rosario, Ross Barkley, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Jordy Mukiele, Timothee Pembele, Sergio Ramos, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Marco Verratti, Fabian Ruiz, Carlos Soler, Lionel Messi, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan PSG, son 9 haftaya lider girmeyi başardı. Kötü gidişata son vermek isteyen lider, 12 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Nice karşısında, 3 puan hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lionel Messi ve Sergio Ramos ikilisi, 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan PSG’yi deplasmanda galibiyete taşıdı. Kazananları tebrik ederiz.