Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Angers Lille İddaa Tahmini 08.04.2023

Angers sahasında Lille‘i konuk edecek. 8 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1‘in 30. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

intobet, Angers galibiyetine 7.70, beraberliğe 4.90, Lille galibiyetine ise 1.41 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Angers Dipten Kurtulamadı

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Nice’ı sahasında konuk eden Angers, milli ara dönüşünde puan kayıplarına devam ederken, son 21 haftanın tamamında puan kaybetti. Tarihe geçecek kadar kötü bir form grafiğiyle karşımıza çıkan ev sahibinin, bitime 9 hafta kala ligde kalmak için mucizelere ihtiyacı var. 29 haftayı, 22 mağlubiyet, 2 galibiyet, 5 beraberlikle geride bırakan Angers, bu sezon içerisinde 3 kez teknik adam değişikliğine gitmesine karşın, kötü gidişata çare bulamadı. Alexandre Dujeux yönetiminde yoluna devam eden ev sahibi, bu hafta sahasında Lille’i konuk edecek. Ligde kalma umutları günden güne azalan ev sahibinin, deplasmanda mağlup olduğu Lille karşısında galibiyete ihtiyacı var. Angers kalesinde gördüğü 64 gole karşılık, sadece 28 kez rakip fileleri havalandırabildi.

Lille 5 Maçtır Kaybetmiyor

Lille, Fransa Ligue 1’de üst üste galibiyetlere imza attı. Paulo Fonseca ve öğrencileri, Toulouse deplasmanından aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından, Lorient’i iç sahada 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Son 2 haftadan galip çıkmayı başaran Lille, son 5 haftada ise mağlubiyete yer vermedi. Üst sıralara adım adım tırmanmayı başaran konuk ekip, son 9 haftaya girilirken 52 puanla kendisine 5. sırada yer buldu. Son 8 haftalık fikstürde ise sadece lider PSG’ye galibiyet şansı tanıdılar.  Jonathan David attığı 19 golle takımının en golcü ismi olurken, Fransa Ligue 1’de ise en çok gol atan ikinci isim oldu. Ligin en zayıf halkası Angers karşısında galibiyet arayacak olan Lille, karşılaşma öncesi çok formda ve moralli.

Angers – Lille Maç Bilgileri

Angers – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Raymond Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers cephesinde Blazic, Diony, Alli Kalla, Salama ve Zinga’nın sakatlıkları devam ediyor. Lille cephesinde bu hafta Djalo ve Ismaily’nin sakatlıkları devam ediyor.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Souleyman Doumbia, Yann Valery, Faouzi Ghoulam, Cedric Hountondji, Waniss Taibi, Himad Abdelli, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Ibrahima Niane.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Leny Yoro, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan VirginiusGabriel Gudmundsson, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Timothy Weah.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son haftalara harika performans grafiğiyle damga vuran Lille, son 2 haftadan farklı skorlarla galip çıkmayı başardı. Fonseca ve öğrencileri, 21 maçtır galip gelemeyen Angers karşısında, rahat galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.81

intobet Oranı: H2, Oran 2.07

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Halid Sabanovic attı, Angers tam 21 maçlık galibiyet hasretine Fransa Ligue 1’de son verdi. Ev sahibi ligde kalma mücadelesi verirken, seriye son veren kritik bir galibiyet aldı.