Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Trabzonspor İddaa Tahmini 08.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma umutlarını sürdürmek isteyen Kasımpaşa iç sahada, Trabzonspor karşısında sürpriz arayacak. Karşıalşmayı saat 20.30’da Beın Sports 1 knalından takip edebilirsiniz.

Kasımpaşa ile Trabzonspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 3.51, beraberlik tercihinin 3.75, Trabzonspor galibiyetinin ise 2.13 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa Sürpriz Peşinde

Kasımpaşa, Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 galip gelen Kasımpaşa, puanını 29’a çıkarttı. Selçuk İnan ile yollarını ayıran Kasımpaşa’da tekni direktörlük görevine Kemal Özdeş getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına Trabzonspor karşısında çıkacaklar. Kasımpaşa’nın son haftalarda iç sahada iyi sonuçlar aldığını ve son 3 maçta 7 puan topladığını belirtelim. Maç öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor’da Moraller Bozuk

Trabzonspor’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta içi Türkiye Kupası çeyrek final maçında Ankaragücü’ne konuk olan Trabzonspor, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de ise geçen hafta sonu Kayserispor’u konuk eden Bordo Mavililer, karşılaşmayı 4-3 kaybetti ve büyük hayal kırıklı yarattı. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından geçici olarak göreve gelen Orhan Ak ile yolların ayrıldığını da belirtelim. Bu hafta ise Süper Lig’de Kasımpaşa’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Trabzonspor’da Naci Ünüvar, Dorukhan Toköz ve Trezeguet’in sakatlıkları sürüyor.

Kasımpaşa – Trabzonspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Naci Ünüvar, Dorukhan Toköz ve Trezeguet’in sakatlıkları sürüyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Trabzonspor’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de Kayserispor karşısında alınan 4-3’lük mağlubiyetin ardından hafta içi Türkiye Kupas’nda Ankaragücü’ne de mağlup oldular. Rakibine 3-1 kaybeden Bordo Mavililer, Türkiye Kupası’na veda etti. Kasımpaşa ise yeni hocası Kemal Özdeş ile ilk maçına çıkacak. Süper Lig’de geçen haftayı hükmen 3-0 galip kapatan Kasımpaşa, düşme hattından uzaklaşmaya başladı ama hala tehlike devam etmekte. Kazanmaya ihtiyacı olan iki takımın maçında goller konuşur. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor’da kötü gidişat devam etti. Kayserispor mağlubiyetinin ardından Kasımpaşa deplasmanında da 2-0 kaybettiler.