Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü İstanbulspor İddaa Tahmini 08.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Günün ilk maçında Ankaragücü evinde, İstanbulspor’u konuk edecek. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Ankaragücü ve İstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ankaragücü kazanır 1.77, beraberlik 4.15, İstanbulspor kazanır ise 4.66 olarak açıklanmış. 

Ankaragücü Alt Sıralarda

Ankaragücü, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanında 1-0 kaybettiler. Maçın ikinci yarısında Ali Sowe’un bir de penaltı kaçırdığını belirtelim. Süper Lig’de son 6 maçta 5 mağlubiyet alan Ankaragücü, düşme hattının yakınında. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u 3-1 mağlup eden Tolunay Kafkas’ın öğrencileri adını yarı finale yazdırdı. Süper Lig’de bu hafta İstanbulspor ile karşılaşacak olan Ankaragücü’nde Gboly Ariyibi’nin sakatlığı sürüyor.

İstanbulspor Evinde Kaybetti

İstanbulspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Fatih Karagümrük karşısında puan alamadı. Karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Fatih Tekke’nin ekibi kümede kalma mücadelesi veriyor. Son 2 maçında da puan alamayan Sarı Siyahlılar, son sıradak, Ümraniyespor’un sadece 1 puan üzerinde. Bu hafta ise bir diğer kümede kalma mücadelesi veren takım olan Ankaragücü ile karşı karşıya gelecekler. İstanbulspor’u zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde İstanbulspor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Ankaragücü – İstanbulspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Gboly Ariyibi’nin sakatlığı sürüyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

Ankaragücü, hafta içi Türkiye Kupası’nda sürpriz yaptı. Trabzonspor karşısında 1-0 geriye düştükleri maçı 3-1 kazanarak turu geçtiler ve yarı finalist oldular. Süper Lig’de ise son dönemde kötü sonuçlar alıyorlar. Geçen hafta Başakşehir’e 1-0 kaybettiler. Son  6 maçta 5 mağlubiyetleri var. İstanbulspor ise son sıradaki Ümraniyespor’un 1 puan üzerinde. Geçen hafta Fatih Karagümrük maçından elleri boş döndüler. Son 2 maçını da kaybeden İstanbulspor’da moraller bozuk. Ankaragücü, Tolunay Kafkas yönetiminde Süper Lig’de ilk galibiyetini bu hafta alır. İstanbulspor’u iç sahada mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.77

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü önemli bir galibiyet aldı. İstanbulspor’u 3-2 mağlup ettiler ve Tolunay Kafkas yönetiminde ilk Süper Lig galibiyetini elde ettiler.