İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Newcastle United İddaa Tahmini 08.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brentford evinde, Newcastle United ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Connect sitesinden yayınlanacak.

Brentford ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Brentford kazanır 3.40, beraberlik 3.45, Newcastle United kazanır ise 2.25 olarak açıklanmış.

Brentford Galibiyet Arayacak

Brentford, geçtiğimiz hafta içini mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da Manchester United’ın konuğu olan Brentford, sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta sonu ise AMEX’de Brighton ile 3-3 berabere kalmışlardı. Thomas Frank’ın ekibi Avrupa umutlarını devam ettirmek adına bugün 3 puan almak zorunda. Tabi karşılarında Newcastle United var ve çok formdalar. Maç öncesinde Brentford’da Kristoffer Ajer ve Keane Lewis Potter’ın sakatlıkları sürüyor.

Newcastle United’dan 3 Puan

Newcastle United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kaptan takımlardan biriydi. West Ham deplasmanına konuk olan Eddie Howe’un ekibi sahadan 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Callum Wilson, Joelinton ve Alexander Isak’ın golleriyle 3 puanı kaptılar. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanmayı başaran Newcastle United, ilk 4 umutlarını da önemli ölçüde arttırdı diyebiliriz. Bu hafta sonu ise Brentford’un konuğu olacaklar. Maç öncesinde Newcastle United’da Ryan Fraser ve Miguel Almiron’un forma giymesi beklenmiyor.

Brentford – Newcastle United Maç Bilgileri

Brentford – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Kristoffer Ajer ve Keane Lewis Potter’ın sakatlıkları sürüyor. Newcastle United’da Ryan Fraser ve Miguel Almiron’un forma giymesi beklenmiyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Anthony Gordon, Bruno Guimares, Saint Allan Maximin, Joelinton, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Newcastle United, Premir Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta içi West Ham deplasmanında 5 gollü bir galibiyet aldılar. Son 4 maçını da kazanan Eddie Howe’un ekibi Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettiriyor. Brentford ise hafta içi Manchester United deplasmanında puan alamadı. Old Trafford’da rakibine 1-0 kaybettiler. 3 maç aradan sonra tekrar mağlup oldular. Newcastle United maçın favorisi ama Brentford iç sahada iyi sonuçlar alan bir takım. Gollere yönelmekte fayda var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.84

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United galibiyet serisine devam etti. Brentford karşısında 1-0 geriye düştükleri maçı 2-1 kazanarak üst üste 5. galibiyetini aldılar.